Αρχική Προγνωστικά Φλαμένγκο από ημίχρονο

Φλαμένγκο από ημίχρονο

0
flamengo
Dodekanisos

Αν η “ποικιλία” στο παιχνίδι είναι σημαντική για σένα, τότε αξίζει να διαβάσεις την αναλυτική αξιολόγηση για την στοιχηματική εταιρεία 2winbet. Eίναι μία από τις ανερχόμενες νόμιμες εταιρείες στοιχήματος και στο Foxbet.gr θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να… αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου.

Φλαμένγκο – Αμέρικα Μινέιρο
Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη Φλαμένγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοριτίμπα, με την οποία έμεινε στο 3-3. Το θετικό κομμάτι λέει ότι η Φλαμένγκο σκοράρει με μεγάλη ευκολία, ενώ στην μεσαία γραμμή θα είναι ακόμα περισσότερο ενισχυμένη με την έλευση του επιθετικού μέσου. Με αλλαγές η Αμέρικα Μινέιρο, άλλαξε προπονητή, ενώ απέκτησε και πέντε νέους παίκτες, οι οποίοι θα ριχθούν στη μάχη από σήμερα κιόλας. Στοιχηματικά αξίζει να πάμε με την πιθανότητα της νίκης της γηπεδούχου από ημίχρονο, προσφέρεται σε απόδοση άνω το 2.00 και με βάση την κακή αμυντική λειτουργία της Αμέρικα Μινέιρο, θα προκαλέσει εντύπωση αν δεν επαληθευτεί. Δείτε στο foxbet.gr ολα τα νέα για τις ομάδες της Βραζιλίας και φυσικά τα καλύτερα προγνωστικά για την Σέριε Α.

Έλφσμποργκ – Έστερσουντ
Για τρία παιχνίδια παραμένει αήττητη η Ελφσμποργκ, η οποία όσο καλά τα πάει στην επίθεση, άλλο τόσο στη μετριότητα κινείται από αμυντικής άποψης. Βέβαια η ισοπαλία με τη Γκέτεμποργκ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γκέλα, όμως όταν χάνεις και πέναλτι, τότε είσαι άξια της μοίρας σου. O μεγάλος στόχος της Έλφσμποργκ είναι η πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να τονώσει τη μεσαία γραμμή αποκτώντας τον Τζεμπαλί (15/6). Η Εστερσουντ πήρε σπουδαίο βαθμό από την Νόρκεπινγκ εκτός, βγάζει… ψυχή και μαχητικότητα, όμως έχει τα κενά της στην άμυνα. Ο άσσος θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή σε απόδοση 1.80, άλλωστε η Ελφσμποργκ δύσκολα θα κάνει και δεύτερη γκέλα, όσο και αν προσπαθήσει η μαχητική Εστερσουντ. Εχει λογική και η επιλογή του over 2.5, σαν δεύτερη επιλογή. Διαβάστε στο foxbet.gr τις εγκυρότερες και πιο up-to-date αναλύσεις στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, μαζί με τα πιο “δυνατά” στατιστικά και προγνωστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments