Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φινάλε με βραβεύσεις!

Φινάλε με βραβεύσεις!

0
egglezos aponomi
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του ΠΑΣ Ασκληπειού με τη Ρόδο που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και τελείωσε ισόπαλο με σκορ 3 – 3. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του ομίλου. Στην ανάπαυλα του αγώνα, οι διοικήσεις του ΠΑΣ Ασκληπειού και της Ρόδου, τίμησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Εγγλέζο και τον αείμνηστο διατελέσαντα πρόεδρο και στα δύο σωματεία Βασίλη Παπαβασιλείου, για την τεράστια προσφορά τους και στους δύο συλλόγους. Την τιμητική πλακέτα για τον κ. Παπαβασιλείου παρέλαβε η οικογένεια του.
Στα καθαρά αγωνιστικά ο Βακιάνης έκανε στο 6’ το 1 – 0 αλλά στο 12’ ο Σταμάτης Καντιμοίρης έκανε το 1 – 1 και στο 20’ ο Μελισσάς το 2 – 1. Στο 62’ ο Αμανατίδης με απευθείας φάουλ πέτυχε το 2 – 2 αλλά δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα (3 – 2). Το τελικό 3 – 3 διαμόρφωσε ο Καντιμοίρης στο 74’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Βούλγαρη, Στεφανάκης). Στο 56’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαδημητρίου για εξύβριση του διαιτητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ: Χατζηπέτρος, Ιμεραλιλάι, Μελισσάς, Μαλάμης, Κουκουτσέλας, Βλαντιμίροφ, Γαϊτάνος, Βακιάνης, Καρπαθάκης, Καστανίδης, , Θρήσκος (73’ λ.τ. ν. Πέθακας)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Βιτσέντζος, Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Σ. Καντιμοίρης, Παπαδημητρίου, Γκάϊδας, Αμανατίδης, Βασιλαράκης (78’ Γανωτάκης), Γιωργάς (80’ Μαλλιάκας), Παπαστεφάνου (55’ Ευγενικός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments