Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φινάλε με νίκη για τον ΑΕΡΑ

Φινάλε με νίκη για τον ΑΕΡΑ

0
aera aris
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΕΡΑ. Η ομάδα του Αφάντου νίκησε στο γήπεδο της τον αξιόμαχο Άρη Αρχαγγέλου με 2 – 1, τερματίζοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι που το πάλεψαν, ήταν αρκετά καλοί στο ξεκίνημα των δυο ημιχρόνων, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον τρόπο να πάρουν τελικά το «τρίποντο».
Στο 20’ ο Τριχιάς έκανε το σουτ και ο Σαπαλίδης δίκην τερματοφύλακα χρησιμοποίησε το χέρι του για να αποκρούσει τη μπάλα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας. Την εσχάτη των ποινών πάντως δε μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Γιώργου καθώς ο Χρυσανθής απόκρουσε.
Στο 55’ το σκορ άνοιξε ο Ξύπας με ένα θαυμάσιο σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Χρυσανθή (1 – 0). Στο 57’ ο Μαρκόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) αλλά στο 82’ ο Τριχιάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λευτέρης Χαρισμανίδης (Καραγιάννης, Αντωνάς). Πριν την έναρξη του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φίλιππα Δελαπόρτα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Μάκρας, Πομπού, Ξύπας, Ντικ (67’ Γιαννακόπουλος), Γιώργου, Κατσιδώνης, Τριχιάς, Αγγελόπουλος, Δανάς (79’ Λατσός)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος, Γιαννιού, Χατζηνικόλας, Σαπαλίδης, Δημητριάδης, Φαρμακαλής, Σκυλλαράκης (79’ Πίτσης), Μαρκόπουλος (89’ Ρούφας), Λαμπριανός, Στάππας (87’ Μπαρμπαντώνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments