Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φινάλε με νίκη

Φινάλε με νίκη

0
Dodekanisos

Με νίκη 3-1 επί της Αδελφοσύνης, η Αθλέτικο Αφάντου ολοκλήρωσε στην έδρα της τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της  Β΄ κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά  και οι δύο ομάδες βρήκαν στόχο στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 65΄ με άψογο πλασέ του Γουλίτσα αριστερά και μέσα από την περιοχή αλλά μετά από τρία λεπτά(68΄) οι γηπεδούχοι απάντησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Χαμάλη. Στο 89΄ η Αθλέτικο βγήκε μπροστά και με διαγώνιο σουτ από αριστερά ο Ταντίκης πέτυχε το 2-1. Στο 92΄ με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ ο Χαμάλης έκανε το 3-1 και δύο τα προσωπικά του γκολ.

Διαιτησία Βλάχος-Καραβελατζή-Δημητριάδης.

ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Κυριαζής, Μπακίρης(85΄Καζέλλης), Γιαννίκης(50΄ΚΙυριαζής Γ.), Μόσχου, Τζαφεράι(65΄Ταχραμάνης), Κεπέρης(57΄Κώστας), Καλογήρου, Ταντίκης, Μοσχηδιού,Μπάλα, Χαμάλης.

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Σκαρπέτης, Ζαμαντάκης, Τοπάλ, Μπουλουτίδης, Ζαράρης, Αϊντενίζ(84΄Λυκοπάντης), Καϊμαξής, Αποστόλου(46΄ Παπαδόπουλος Μιχ.), Τσιριγώτης, Γουλίτσας, Αποστολόπουλος(67΄Παπαδόπουλος Κ.).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments