Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φινάλε γκραν γκινιολ! (pics & video)

Φινάλε γκραν γκινιολ! (pics & video)

2
pas ialisos
Dodekanisos

Με δυο γκολ που επιτεύχθηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ΠΑΣ Ασκληπειού και Ιάλυσος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου) που έγινε στο Ενωσιακό. Και οι δυο αποφάσεις του διαιτητή (μια για κάθε ομάδα) αμφισβητήθηκαν και ειδικά το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΣ Ασκληπειού στο 90’ και έγινε το 1 – 0. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό ποιοτικά με τις δυο ομάδες να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και να προσπαθούν να βγουν μπροστά κυρίως από το άξονα. Υπήρχε πάθος και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και αυτό ήταν κάτι που άρεσε πολύ και στον αρκετό φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από αλλαγή διαιτητή καθώς ο κ. Κόλλιας στο 57’ έδειξε ότι δε μπορούσε να συνεχίσει διότι στο ημίχρονο ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία (έκανε εμετό). Συνέχισε να διαιτητεύει ο δεύτερος «βοηθός» κ. Κόκκαλης και τη θέση του διαιτητή πήρε ο Καραγιάννης που ήταν στο γήπεδο. Ο έτερος «βοηθός» ήταν ο Aυγερινού.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 17’ μετά από φάουλ του Μαλλιάκα, ο Μπαρτσελό πλάσαρε από κοντά όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 21’ ο Γεωργαλλής μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 27’ ο Σταυλάς με τον Δράκο έπαιξαν το 1 – 2 και ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή κάνοντας το σουτ το οποίο όμως ήταν άστοχο.
Στο 39’ ο Σταυλάς έκανε ένα χλιαρό σουτ από τα αριστερά όμως ο Καμπούρης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 45’ ο Μπαρτσελό εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως ο Καμπούρης μπλόκαρε τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.
Λίγο αργότερα (στο 49’), ο Γαϊτάνος έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Κεφάλας απόκρουσε δύσκολα πέφτοντας προς τη δεξιά του γωνιά.
Στο 53’ ο Γεωργαλλής έκανε μια προσπάθεια από τα αριστερά και έκανε το σουτ όμως και πάλι ο Κεφάλας κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 59’ ο Γεωργαλλής έκανε ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 66’ ήταν η σειρά του Καρπαθάκη να σουτάρει δυνατά αλλά και αυτός δεν σημάδεψε σωστά (άουτ).
Στο 77’ ο Μπαρτσελό εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία και κατέληξε άουτ.
Στο 78’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαλλή η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και πήγαινε προς τα δίχτυα όμως ο Κεφάλας έδιωξε ενστικτωδώς.
Στο 89’ ο Γεωργαλλής δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Ζωάννου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής θεώρησε ότι έγινε κάτι αντικανονικό και έδωσε πέναλτι ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ιάλυσου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γεωργαλλής κάνοντας το 1 – 0.
Στο 94’ ο Γιώτας μάρκαρε τον Σταυλά και ήταν η σειρά του Ιάλυσου να κερδίσει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπαρτσελό και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ: Καμπούρης, Αγγελής (65’ Γιώτας), Καστανίδης, Μελισσάς, Γαίτάνος (93’ Βολιτάκης), Οχτάρας, Ταγκάεφ, Χωρίτης, Καψαλάκης, Φραγκάκης (61’ Παπαβασιλείου), Γεωργαλλής
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Τσίρκος (63’ Σαχίνης), Πιτσουρδάκης, Χατζημιχαήλ, Καρπαθάκης, Ντέμκολλη, Σταυλάς, Δράκος, Μπαρτσελό, Λαζίδης (79’ Ζωάννου)

Δείτε πιο κάτω τα δυο πέναλτι που έκριναν τον αγώνα. Αργότερα το news12 σε νέο video θα σας δείξει τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ

{youtube}GrKkSshPlz4{/youtube}
{youtube}pacbFaUohG0{/youtube}
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/pas_ialisos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pantelis
pantelis
11 years ago

oxi stous agious apostolous korakonero egine file

Giannis
Giannis
11 years ago

duo erwtiseis thelw na kanw..giati panta prepei na amfisvitite to penalty i kathe penalty tou pas?? sto video den einai katharo penalty?? simera egine enas polu wraios agwnas!! sigxaritira kai stin omada tou ialussou.. oloi kseroun poso kali omada einai!! kai ena pio megalo sigxaritiria stous sumpaiktes mou giauti tin megali prospatheia kai poreia!!!