Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Το final 4 της Ρόδου στο «μικροσκόπιο» του κόουτς Κώστα Αρσενιάδη

Το final 4 της Ρόδου στο «μικροσκόπιο» του κόουτς Κώστα Αρσενιάδη

0
Dodekanisos

Συμμετέχει ανελλιπώς με την Κηφισιά σε φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών από το 2014 και μετά. Με παρουσία στους τελικούς το 2014 στην Καλαμάτα, το 2016 στην Γλυφάδα και το 2017 στην Θεσσαλονίκη, ο κόουτς Κώστας Αρσενιάδης, περί ου ο λόγος, γνωρίζει απέξω και ανακατωτά τις ειδικές συνθήκες της διοργάνωσης. Ο κόουτς της Κηφισιάς ακτινογραφεί στο www.volleyball.gr τα δύο ημιτελικά ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Ηρακλής-Παναθηναϊκός και βγάζει τα κρυφά «κλειδιά» των αγώνων. Αναλυτικά…

Για την διοργάνωση: «Σαν ονόματα είναι τα πιο ηχηρά κυρίως λόγω ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι υπήρχαν διοργανώσεις που η δυναμική συνολικά των 4 ομάδων ήταν καλύτερη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό φάιναλ φορ και νομίζω ότι είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε προγνωστικά»

Για το φαβορί: «Η λογική και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δείχνουν Ολυμπιακό. Είναι ένα βήμα μπροστά από όλους. Αν το πάρει ο ΠΑΟΚ θα είναι έκπληξη. Ο Ηρακλής έχει ομάδα που στέκεται σε υψηλό επίπεδο και ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι της παλιάς καλής εποχής αλλά έχει δυναμική».

Για τους ημιτελικούς: «Στο ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα. Πρόβλεψη δεν θα κάνω γιατί σε έναν αγώνα όλα είναι πιθανά. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός θα προέρχεται από δύο τελικούς διοργανώσεων και ουδείς μπορεί να ξέρει με τι ψυχολογία θα πάει στη Ρόδο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του προετοιμάζεται με στόχο μόνο τον ημιτελικό. Πιο αμφίρροπος θα είναι ο δεύτερος ημιτελικός. Είναι δύο ομάδες με τεράστια ιστορία στο άθλημα. Ο Ηρακλής θα έχει περισσότερο άγχος γιατί το δικό του «πρέπει» είναι μεγαλύτερο από ότι του Παναθηναϊκού. Αυτός ο Ηρακλής έχει φτιαχτεί για ψηλά ενώ ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Ρόδο χωρίς άγχος».

Τα «κλειδιά» των ομάδων: «Για τον Ολυμπιακό κλειδί αποτελεί η συνεργασία του Πολωνού πασαδόρου Ντρίζγκα με τον Φινλανδό διαγώνιο Οϊβάνεν. Επίσης, θα πρέπει να δούμε πως ο Ολυμπιακός θα διαχειριστεί την κούραση από την Ευρώπη. Θα παίξει ρόλο η ψυχολογία, το κίνητρο, η ενέργεια του μετά τον ευρωπαϊκό τελικό. Ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από το πώς θα αντιδράσουν οι δύο ακραίοι Σαφράνοβιτς και Κουμεντάκης. Νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο ματς απ του ημιτελικού. Για το άλλο ζευγάρι είμαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής στηρίζει πολλά στην απόδοση των Προύσαλη, Αρμενάκη. Θα εξαρτηθούν πολλά από αυτή τη συνεργασία. Στον Παναθηναϊκό τώρα βαρόμετρο για μένα αποτελεί η παρουσία του διαγωνίου. Αν ο Τζόνσον είναι σταθερός τότε ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη τύχη απέναντι στα ψηλά μπλοκ που θα αντιμετωπίσει».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων που συνδιοργανώνουν, η ΕΟΠΕ και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου 2018, αντίστοιχα, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας, είναι το εξής:

-Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός

-Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pre game εκπομπή

17.00: Τελικός

-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments