Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Φήμες στη Κω ενέπλεξαν το Δήμαρχο για δήθεν επικείμενο σεισμό

Φήμες στη Κω ενέπλεξαν το Δήμαρχο για δήθεν επικείμενο σεισμό

0
Dodekanisos

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο νησί της Κω από έντονη φημολογία που ήθελε  να επίκειται μεγάλος σεισμός για το απόγευμα.

Κάποιοι δεν δίστασαν να εμπλέξουν σε αυτό και το Δήμαρχο κ Κυρίτση, ο οποίος σε δήλωση στο Βήμα της Κω, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις, καλώντας τον κόσμο να επιδείξει ψυχραιμία και να μην πιστεύει αυτήν την κινδυνολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Καλό είναι λοιπόν οι διάφοροι που διαρρέουν αυτά τα σενάρια, να σταματήσουν καθώς το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν πανικό στον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι και η Αστυνομική Διεύθυση Κω έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

O Δήμαρχος Κ. Κυρίτσης είχε συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων,προκειμένου να τους ενημερώσει για την μέχρι τώρα κατάσταση,γεγονός που η νέα δημοτική αρχή το συνηθίζει όταν  προκύπτουν κρίσιμα και κορυφαία ζητήματα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος “η Κως είναι φτιαγμένη από πολύ σκληρό μέταλλο. Άντεξε τη δοκιμασία και θα βγει πιο δυνατή. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να επιστρέφουμε, ξέρουμε να ξεπερνάμε δυσκολίες και προβλήματα.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments