Μόνο για ορισμένους θα είναι το αυριανό φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τη Ρόδο που θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του Πανσερραϊκού και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι έχουν πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφέρει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι η επιστροφή στο γήπεδο του Πανσερραϊκού, θα γίνει με ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Αναλυτικά:

Γενική είσοδος: 10€ ευρώ

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16.00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

Ανοιχτές θα είναι μόνο, οι θύρες 3 και 4, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται απο τα εκδοτήρια του γηπέδου στο νότιο πέταλο. Ο φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Κάρτες διαρκείας

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν την Κάρτα τους, την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα (Πέμπτη 19/8) μέχρι την έναρξη του στις 18:00. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση υπεύθυνης δήλωσης κάθε φιλάθλου.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

Βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους”

 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments