Φιλικό με τον Άτλαντα

0
karotsi omada

Μία νέα αρχή, μία μεγάλη προσπάθεια… Όλοι μαζί! Η ομάδα μπάσκετ με καρότσι Α.Σ. Δωδεκάνησος «γύρισε» σελίδα και το προσεχές Σάββατο (19:00) παρουσιάζεται μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου. Η ομάδα της «καρδιάς μας» το προσεχές Σάββατο θα υποδεχθεί σε φιλικό παιχνίδι τον Άτλαντα Αθηνών και οι Ροδίτες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη νέα μεγάλη προσπάθεια. Μετά από επαφές και συζητήσεις της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, πάρθηκε η απόφαση να έρθει η ομάδα του Άτλαντα στη Ρόδο για μία σειρά φιλικών αγώνων, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Συγκεκριμένα η νεοσύστατη αθηναϊκή ομάδα θα έρθει στη Ρόδο το πρωί της Παρασκευής και στις 12:00 θα προπονηθεί μαζί με τους αθλητές του Α.Σ. Δωδεκάνησος στο «Βενετόκλειο». Το Σάββατο στις 19:00 θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι Α.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας, ενώ την Κυριακή θα γίνει ακόμη ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα. Έτσι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χατζηκαλημέρης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Χατζηαντωνίου θα έχουν τη δυνατότητα να «τεστάρουν» τους παίκτες λίγο καιρό πριν από το πρώτο τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.
Χθες το βράδυ συνεδρίασαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Α.Σ. Δωδεκάνησος και συζήτησαν αρχικά για το θέμα της φιλοξενίας της ομάδας του Άτλαντα, για την οργάνωση του φιλικού αγώνα, καθώς και για άλλα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που αποσκοπούν στην καλύτερη λειτουργία της ομάδας.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η διοικούσα επιτροπή του Α.Σ. Δωδεκάνησος, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άτλαντα και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το σωματείο. Η παρουσία όλων σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με στόχο να κάνουμε τον Α.Σ. Δωδεκάνησος να αποτελεί παράδειγμα οργάνωσης και λειτουργίας για όλους.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η διοικούσα επιτροπή του Α.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για την παραχώρηση του γυμναστηρίου στους αθλητές μας. Τέτοιες κινήσεις φανερώνουν τις προθέσεις όλων να βοηθήσουν την ομάδα και τα παιδιά τα οποία πλέον νιώθουν ότι δεν είναι μόνα τους…