Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Φιλικό με έντονο το νεανικό στοιχείο, νίκη για την Κ18 του Ιάλυσου

Φιλικό με έντονο το νεανικό στοιχείο, νίκη για την Κ18 του Ιάλυσου

0
Dodekanisos

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα των Πανθήρων. Τα παιδιά του Σταμάτη Κουρδουνάκη έχασαν από την Κ18 του Ιάλυσου με 4 – 1 σε παιχνίδι που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο του Λυκείου της Ιαλυσού. Η ομάδα του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου ήταν σαφώς πιο έτοιμη και έχοντας περισσότερα τρεξίματα κατάφερε δίκαια να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης.
Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Γκίνος με ωραίο σουτ αλλά στο 21’ ο Μαντικός με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 36’ ο Κιουζελέρ με κοντινό πλασέ έκανε το 2 – 1 και στο 51’ ο Τσανάκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1. Το τελικό 4 – 1 διαμόρφωσε ο Σαββάκης στο 56’ με μακρινό σουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ Κ18: Τσιροδήμος, Κιλασίν, Μαντικός, Πετράς, Σαράντης, Σούλντς, Ούγιανικ, Χατζηκωνσταντίνου, Αναγνώστου, Κιουζελέρ (Έπαιξαν και οι Καραμανώλης, Φούσα, Θανάρης, Σαββάκης, Αζεμάϊ, Τιόλης, Τσανάκ, Συντίκος, Τσανάϊ και Κουλλόλι)
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Τάλιας, Γκίνος, Μανταράϊ, Ράπκα, Λεβέντης, Χάσα, Τσακμακίδης, Μουχαμεντάνι, Κεφάλας, Παπανικολάου, Βογιατζής (Έπαιξαν και οι Ηλιόπουλος, Καρπαθάκης, Ντόντεφ, Γαϊτάνος, Βισβίκης και Διακογιάννης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments