Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Φιλικό …ξεμούδιασμα για τον Διαγόρα

Φιλικό …ξεμούδιασμα για τον Διαγόρα

0
diagoras_digenis_filiko
Dodekanisos
Την ευκαιρία να …ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Διαγόρα στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παίζοντας σήμερα (Σαββάτο) κόντρα στον Διγενή επικράτησαν με 11 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική διότι η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν αισθητή.
Τα γκολ
Το σκορ άνοιξε για τον Διαγόρα ο Τσίτζης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (1 – 0) αλλά λίγο αργότερα ο Ντάϊας με σουτ από την γωνιά της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1 – 1. Ο Λερογιάννης με μακρινό συρτό σουτ έκανε το 2 – 1 και ο Κετσές με πλασέ διαγώνιο ανέβασε πέτυχε το 3 – 1. Ο Λερογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4 – 1 και ο Μουσταφίδης με κοντινή κεφαλιά «έκλεισε» το πρώτο ημίχρονο (5 – 1). Στην επανάληψη ο Φαμπίνιο έκανε το 6 – 1 με κοντινό πλασέ και ο Μπαούρης λίγο αργότερα σε κενή εστία (ύστερα από πάσα του Φαμπίνιο), ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7 – 1. Ο Ράγιτς από θέση τετ α τετ πέτυχε το 8 – 1 και ο Φαμπίνιο με πλασέ το 9 – 1. Ο Βουκαϊλοβιτς με πέναλτι (μετά από χέρι αμυνόμενου) έκανε το 10 – 1 και ο Μπαούρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 11 – 1.
Διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Καραγιάννης και Γιαννουκάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μανωλάγκας, Τσίτζης, Μουσταφίδης, Λερογιάννης. Αυγενικός, Ράγιτς, Πέτκοβιτς, Ρούσσος, Επιφάνης, Μαλλιάκας, Κετσές (Έπαιξαν και οι Πονηρός, Χατζηκοσμάς, Τύρελης, Μαριετάκης, Παπαδημητρίου, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος, Μπαούρης, Βουκαϊλοβιτς, Μπακάλης, Καραγεωργίου)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Κουφάλης, Καργάκος, Αντωνίου, Αγγελής, Ζαχαρίας, Μοσχιδιού, Μίρο Ντάια, Μαργαρίτης, Βαλζογιάννης, Κυριαζής, Ντενίς Ντάϊα (Έπαιξαν και οι Ηλιάδης, Ζωάννου, Επιφάνης, Μολόχας, Καβάσιλας, Καφετζής, Παπαστεργής, Οσάφη, Χατζηνικόλας και Αντριάνο)diagoras_digenis_filiko2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments