Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φιλική νίκη του Διαγόρα στα Μαριτσα

Φιλική νίκη του Διαγόρα στα Μαριτσα

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Φιλική νίκη στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας Δωδεκανήσου πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε του Ηρακλή Μαριτσών στα Μαριτσά με σκορ 7-1. Οι «κυανέρυθροι» του Ανδρέα Σταύρου κυριάρχησαν σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να σημειώσουν ακόμη περισσότερα τέρματα. Μόλις στο 10’ ο Αντώνης Γεωργαλλής με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ του φιλξενούμενους. Το 2-0 για τον «γηραιό» πέτυχε με ωραία κεφαλιά ψαράκι μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Παναγιώτης Τσαγκάρης. 6 ‘ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21’ ο Πεταυράκης με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο 4-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Αντώνης Αθανασίου ο οποίος πήρε το ριμπάουντ σε σουτ του Γεωργαλλή και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Ηρακλή. Οι παίκτες του Διαγόρα δεν σταμάτησαν εκέι και στο 55’ ο Χειμωνέτος με σουτ πέτυχε το 5-0. Ο Ηρακλής μείωσε στο 57’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Παπακωσταντή. Το 6-1 ήρθε στο 62’ με σούτ του Γεωργαλλή ενώ το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 75’ ο Τσαγκάρης.
H σύνθεση του Διαγόρα: Δαρζέντας, Κορλός, Κιουλτζής, Πομπού, Καλημέρης, Αθανασίου Α. Αθανασίου Π. Τσαγκάρης, Πεταυράκης, Γεωργαλλής και Χειμωνέτος. (Έπαιξαν και οι Παπαδημήτρης, Γεωργιάδης, Μαθιός, Καματερός, Σακελλάρης, και Μουστούκης).
Δεν αγωνίστηκαν οι Σαρίκος(διάστρεμα),Κιοσέογλου(άδεια), Μαρίνου(για προληπτικούς λόγους). Οι ποδοφαιριστές του «γηραιού» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα καθώς τους δόθηκε διήμερο ρεπό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments