Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φιλική νίκη του Αστέρα

Φιλική νίκη του Αστέρα

0
asteras iraklis
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στα φιλικά παιχνίδια πέτυχε σήμερα ο Αστέρας ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο της Παστίδας με 1 – 0 του Ηρακλή Μαριτσών. Στο πρώτο ημίχρονο παρά τη ζέστη και τα βαριά πόδια από την προετοιμασία, οι παίκτες και των δυο ομάδων έκαναν καλές προσπάθειες ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και έδειξαν να έχουν καλύτερη συνοχή. Ο Ηρακλής είχε ορισμένα προβλήματα όσον αφορά τον τομέα αυτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί ο Αστέρας να πέτυχε γκολ … από τα αποδυτήρια, ωστόσο στη συνέχεια ο Ηρακλής απέκτησε τα ηνία, πίεση για δεκαπέντε λεπτά χωρίς όμως να κατορθώσει να ισοφαρίσει. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και βγήκαν και εκείνοι μπροστά με αντεπιθέσεις.
Στο 47’ ο Λιαμής εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1 – 0 .
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης (30’ Παπαμιχαήλ Ραφαήλ, 70’ Λυμπερόπουλος), Παγκράτης, Καρύδης, Ισκάς, Συμεωνίδης, Φελεσάκης, Κυρίτσης, Πάπα, Λολάκης, Παπαχριστοδούλου, Αντωναράκης (Έπαιξαν και οι Σπάτα, Κονόμι, Παπαμιχαήλ Μιχάλης, Πίσκαπας, Αποστολάτος, Λιαμής, Αμπντουλάϊ, Ντέμας, Πολυχρόνης, Χαριτάκης, Πότσου, Κορκίδας, Σιδηρόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς (30’ Θέμελης, 70’ Σαββιδάκης), Παπακωνσταντής, Γιαννακόπουλος Σταύρος, Παναγιώτου, Σαχίνης, Μπάκης, Παντελίδης, Τσαλώλης Νίκος, Πάττας, Βασιλώττος Χ., Καρίκης Γιώργος (Έπαιξαν και οι Κούρος Γ. Γιαννακόπουλος, Ελ. Βασιλώττος, Μπιλιάς Γ.)

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments