Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Φιλική νίκη των διαιτητών

Φιλική νίκη των διαιτητών

0
aimodotes diaitites
Dodekanisos

Φιλική ήττα με σκορ 3 – 2 από την ομάδα των Διαιτητών της Δωδεκανήσου γνώρισαν σήμερα στο γήπεδο Κοσκινού οι Αιμοδότες Ρόδου. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τα οφέλη της αιμοδοσίας. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους διαιτητές να προηγούνται με σκορ 2 – 0.
Στην επανάληψη μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Ορφανό, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στην συνέχεια οι Αιμοδότες μείωσαν το σκορ (3 – 1) με τέρμα που πέτυχε ο Φώτης Αθανασόπουλος , ενώ οι διαιτητές έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και τέταρτο γκολ, αλλά το πέναλτι που κέρδισαν και εκτέλεσε ο Καρκαλιανίδης δεν μετατράπηκε σε γκολ καθώς ο τερματοφύλακας Βερύκιος έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα. Οι αιμοδότες κατάφεραν να μειώσουν κι άλλο το σκορ (3 – 2) λίγο πριν από την λήξη του αγώνα με γκολ του Ανέστη Καραγεωργίου.
-Η ομάδα των Αιμοδοτών, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Διγενή Κοσκινού, Νίκο Μανωλάγκα που για άλλη μια φορά τους παραχώρησε το γήπεδο Κοσκινού για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments