Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φιλική ισοπαλία στην Ψίνθο

Φιλική ισοπαλία στην Ψίνθο

0
apollon_aris_filiko
Dodekanisos
Με ισοπαλία 2-2 έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Απόλλων Κ., το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Ψίνθου με αντίπαλο τον Άρη Α. Το ματς άργησε να ξεκινήσει δέκα λεπτά λόγω καθυστέρησης του διαιτητικού τρίου, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες που κόντεψαν να “καούν” στο ζέσταμα. Αγωνιστικά τώρα αν και οι “κυανοκίτρινοι” προηγήθηκαν με 2-0 εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αρχαγγέλου πήρε τα πάνω της και μέσα σε δέκα λεπτά έφτασε το σκορ 2-2. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και των δύο ομάδων με τους προπονητές να δοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές τους μέσα από διάφορα σχήματα. Ο Τάσος Παλάζης συνεχίζει να βρίσκεται υπό δοκιμή από τον Στάθη Φαρμακίδη κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας διέρκησε 80 λεπτά (40-40) μετά από κοινή απόφαση των δύο διοικήσεων και όπως ήταν φυσικό ούτε και σε αυτό το παιχνίδι έλειψε η ένταση όταν στο 28′ της αναμέτρησης ο Αρχοντούλης κοντραρίστηκε με τον Ντσόλι , με αποτέλεσμα να “ανάψουν για λίγο τα αίματα” και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να μην γίνει “ροκ” το σκηνικό. Όσον αφορά τις απουσίες αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων κατέβηκε με μείον τέσσερις σημαντικές απουσίες στο ρόστερ του (Δημητράς, Σταυρή ς, Παπαγεωργίου (τραυματίστηκε στο χέρι), και Ορφανό Γ.) και ο Άρης χωρίς τον Ξύππα και Κοντόγιαννο που όμως έδωσε το παρόν στο φιλικό. Τέλος η διοίκηση του Απόλλων Κ. ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Δόξας Ψίνθου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Φάσεις/γκολ

7′ Ο Παπαοικονόμου πέρασε με ελυγμό σκιέρ όσους αντιπάλους μπήκαν στο δρόμο του, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα που έκανε λάθος έξοδο , έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
14′ Ο Καραγιάννης με εντυπωσιακή εκτίναξη εξουδετέρωσε το διαγώνιο σουτ του Μαρκόπουλου μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση.
21′ Ο Μαυρομούστακος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Αρχοντούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας, 1-0.
23′ Ο Αρχοντούλης στην προσπάθεια του να διεκδικήσει τη μπάλα έκανε φάουλ στον Βαρέλη o διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι ,η μπάλα πέρασε στον Χατζηγεωργίου που έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα , 2-0.
37′ Με τα ακροδάχτυλα έδειωξε ο Καραγιάννης το φάουλ που κέρδισε ο Χατζηνικόλας από τον Συμεωνίδη και εκτέλεσε ο Παπαοικονόμου.
44′ Από σέντρα Παπαοικονόμου και κεφαλιά Μαρκόπουλου έγινε το 2-1.
55′ Ο Παλάζης άφησε την μπάλα έξυπνα να την πάρει ο Τσελεπίδης που έβγαλε τη σέντρα στο κέντρο της άμυνας, εκεί πετάχτηκε ο Μαρκόπουλος και έγραψε με κεφαλιά το 2-2.
67′ Μετά από ωραίο συνδυασμό Μαρκόπουλου- Στάτη , ο δεύτερος με σουτ μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραγιάννη.
73′ Ο Δεληγιάννης έφυγε μόνος του απ’ τα πλάγια , βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπεκιάρη ο οποίος έπεσε στα γόνατα και απέκρουσε με γροθιές. Η μπάλα πέρασε και πάλι στον Δεληγιάννη ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στον Μαυρομούστακο έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
75′ Ο Παπαοικονόμου βγήκε από αριστερά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, στην πορεία της μπάλα προς τα δίχτυα πετάχτηκε ο Φυλακούρης που έδειωξε με το πόδι.

Με λάθη η διαιτησία του Κακάνη. Καλοί οι Τσίπας και Κολυβάκης

Από τον Απόλλωνα ξεχώρισαν οι Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος, Συμεωνίδης, Δεληγιάννης και από  τον Άρη οι Μαρκόπουλος, Παπαοικονόμου, Λαμπριανός.

Απόλλων Κ.: Καραγιάννης, Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος, Πλύγκος, Συμεωνίδης, Κατσιδώνης, Μουτσοντέμι, Κίτσος, Κεπέρης, Φυλακούρης, Χατζηγεωργίου. Έπαιξαν επίσης και οι Ορφανός Α., Γενιμαχλελής, Δεληγιάννης, Στάθης, Ορφανός Γ., Βιτσέντζος, Καφετζής.

Άρης Α.: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Παπαοικονόμου, Λαμπριανός, Κοτσίκος, Μάκρας, Εντσόλι, Χατζηνικόλας, Θρήσκος, Μπεκάσης, Μαρκόπουλος. Επίσης έπαιξαν και οι Μπεκιάρης, Μαγιόγλου, Δημητρούλης, Σακελλάρης, Δημητριάδης, Παλάζης, Στάτης, Γεωργάς, Γκίνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments