Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φιλική ισοπαλία Ιπποτών και Δωριέα (pics)

Φιλική ισοπαλία Ιπποτών και Δωριέα (pics)

0
Dodekanisos

Σε φιλικό παιχνίδι 70λεπτης διάρκειας που έγινε σήμερα στο ανακαινισμένο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων (οι εργασίες συνεχίζονται και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει είναι πολύ σημαντικές), Ιππότες και Δωριέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με την ομάδα της Παλιάς Πόλης να δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της. Και ο Δωριέας όμως είχε τις δικές του καλές στιγμές.

Στο 12′ ο Τσιχλιάς έκανε το 0 – 1 αλλά στο 21′ ο Ταουλαράι ισοφάρισε με πλασέ σε 1 – 1 και στο 59′ ο Σπανός με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Το τελικό 2 – 2 πέτυχε ο Βαλτογιάννης στο 69′.

ΙΠΠΟΤΕΣ: Κλάϊντι, Φρατζής Κουλουριώτης, Ζωάννου, Γαλούζης, Ροδίτης, Μπέτα, Ξύπας, Μοσκιού, Έρντιν, Ταουλάρι, Προσμίτης (Έπαιξαν και οι Βασιλείου, Σπανός, Γιούλης, Γιώργος Κουλουριώτης, Ματέο, Τζόνης και Κοτσιφός).
ΔΩΡΙΕΑΣ: Θεοτοκάτος, Μανδουράρης, Μπαμπαλάς, Ροζάκης, Καζατζάκης, Βλάχος, Ταουλάν, Καλαμπόκης, Τσιχλιάς, Παπαντωνίου, Πετρενίτης (Έπαιξαν και οι Πετρενίτης, Μηλιώνης, Βαλτογιάννης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments