Αρχική Εφηβικό Φιλί ζωής στο 90’!

Φιλί ζωής στο 90’!

0
Dodekanisos

Οι έφηβοι του Κλεάνθη πανηγύρισαν τη νίκη στο 90′

Ακόμα ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεάνθης, που νίκησε τον Αστέρα Παστίδας, με 2-1, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στην εκπνοή του αγώνα. Η ομάδα του Παραδεισίου παρέμεινε μετά από αυτή τη νίκη της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερα πατήματα στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 22′, όταν, μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Κετσέ από αριστερά, ο Σαΐτης, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Οι «μαυροκόκκινοι» συνέχισαν να έχουν την ελαφρά υπεροχή μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 47′, μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ, ο Λεωνίδου ισοφάρισε σε 1-1. Στο 59′, ο Μάργαρης ανέτρεψε τον Κιλασίν στην περιοχή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Λεωνίδου, όμως ο Ανδρέου απέκρουσε την μπάλα. Στην συνέχεια, ενώ ο Αστέρας πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες, στάθηκε άτυχος στην τελική προσπάθεια. Έτσι, όλα έδειχναν πως το αποτέλεσμα θα έληγε ισόπαλο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είπαν την τελευταία τους λέξη στο 90′, με τον Πηδιάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Το μόνο «μελανό» σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Κεβάνι στο κεφάλι. Ο παίκτης του Κλεάνθη τραυματίστηκε στο κεφάλι στο 32′ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, με τις ευχές όλων να γίνει γρήγορα καλά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπέκας (Αλεξίου, Τσακμακίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Κοσίνας, Φούσα, Χατζηδιάκος, Μάργαρης, Σαΐτης, Ζουρούδης, Παπακωνσταντίνου, Κεβάνι, Δρούλιας, Κετσές. Έπαιξαν και οι Πηδιάκης, Μουρίκης, Κόνιαρης, Θολοενός και Κουμαριανός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Μοσχής, Φωτάρας, Δρακάκης, Λεωνίδου, Καραγιάννης, Μωυσάκος, Κορκίδας, Κόρα, Λιαμής, Στεφανίδης, Ντάλας. Αγωνίστηκαν και οι Κιλασίν, Ροδίτης και Σαράντης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments