Αρχική Αθλητικά νέα Φίλαθλος κατασκεύασε γήπεδο και το ονόμασε «Λιονέλ Μέσι»

Φίλαθλος κατασκεύασε γήπεδο και το ονόμασε «Λιονέλ Μέσι» [pic & vid]

0
Φωτογραφία: TN Deportivo
Dodekanisos

Ο Χαβιέρ Γκουαρδιόλα με καταγωγή από την Αργεντινή είναι συμβολαιογράφος και λάτρης του ποδοσφαίρου. Θεωρεί τον Λιονέλ Μέσι καλλιτέχνη. Ο 59χρονος κατασκεύασε ένα γήπεδο και αποδίδοντας φόρο τιμής στον άσσο της Παρί το ονόμασε «γήπεδο Λιονέλ Μέσι». «Από παιδί ονειρευόμουν να έχω το δικό μου γήπεδο. Οπότε το έχτισα για να παίζω με τους φίλους μου», τόνισε. 

Όπως μετέδωσε η «TN Deportivo», το γήπεδο βρίσκεται χίλια χιλιόμετρα μακριά από το Ροζάριο, την πόλη που γεννήθηκε ο Μέσι. Βρίσκεται ανάμεσα σε βουνά με εκπληκτική θέα προς τις Άνδεις. Η ιδέα ανήκει στον Χαβιέρ Γκουαρδιόλα (δεν έχει συγγένεια με τον Πεπ, τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι). Ο 59χρονος Αργεντινός από την πόλη της Μεντόσα ήθελε να αποδώσει φόρο τιμής στον Λιονέλ Μέσι. Ταυτόχρονα αποτελούσε κρυφό όνειρό του, να φτιάξει ένα δικό του γήπεδο, ώστε να παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Μάλιστα εκπόνησε το σχέδιό του υπό απόλυτη μυστικότητα. Το γήπεδο είναι φτιαγμένο από ξύλα, τσιμέντο, σύρμα, δίχτυα, μία παλιά λαμαρίνα και χρώμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Devorando el universo (@devorandoeluniverso)

Ένα tweet, μία απάντηση και η δημοσίευση έγινε viral

Φυσικά ο Χαβιέρ ούτε που περίμενε τον χαμό που θα ακολουθούσε. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας, το ένα από τα τέσσερα παιδιά του. Ο λόγος για την μικρή κόρη του τη Μακαρένα. «Η Μακαρένα, η τελευταία, είναι αυτή που προκάλεσε αυτό το χάος», αστειεύεται.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο twitter, η Μάκα έγραψε: «Ο πατέρας μου κατασκεύασε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη μέση των βουνών της πόλης Μεντόσα και το ονόμασε ”Λιονέλ Μέσι”. Σας παρακαλώ, πρέπει να το δείτε. Ήταν το όνειρό του», έγραψε. Στην ανάρτησή της ανέφερε διάφορα άτομα. Ένας εξ αυτών, ο Ιμπάι Λιάνος διάσημος σχολιαστής και παρουσιαστής βιντεοπαιχνιδιών της απάντησε: «Πες στον μπαμπά σου ότι τον αγαπώ». 

Ο Χαβιέρ ήθελε να το κρατήσει κρυφό, αλλά η κόρη του, η Μακαρένα, του «χάλασε» το σχέδιο. Η ιστορία του, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι φωτογραφίες έφτασαν στον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι. 

It was the work of Javier Guardiola (third from the left in the row of those who are standing), a public notary who admires the art of Rosario. He built the court to play with his friends. Φωτογραφία: TN Deportivo.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments