Αρχική Αθλητικά νέα Φίλαθλοι της Κλαμπ Μπριζ επιτέθηκαν σε 63χρονο φίλαθλο της Σίτι

Φίλαθλοι της Κλαμπ Μπριζ επιτέθηκαν σε 63χρονο φίλαθλο της Σίτι

0
The Manchester City fan was allegedly attacked after by Club Brugge fans (Pictures: Getty/Metro
Dodekanisos

Η Guardian ανέφερε ότι ένας 63χρονος φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι, δέχθηκε επίθεση από φίλους της Μπριζ. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την ευρεία νίκη της Σίτι με 5-1 κόντρα στην Μπριζ στο «Jan Breydel Stadium». Ο αγώνας είχε διεξαχθεί για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο 63χρονος φίλαθλος, το όνομα του οποίου είναι Guido De Pauw, είχε μεταβεί στο γήπεδο με τον υιό του Jurgen. Οι δύο τους αποτελούν μέλη του συνδέσμου Blue Moon Belgium, που διατηρούν οι «πολίτες» στο Βέλγιο. 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο σύνδεσμος μέσω του υιού του, γνωστοποίησε την είδηση της επίθεσης, λέγοντας πως ο 63χρονος δέχθηκε επίθεση επειδή φορούσε κασκόλ της Σίτι! «Πήγαμε παντού στην Αγγλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη, καμία επιθετικότητα. Ήρθαμε μία φορά στο Βέλγιο και μας άφησαν για πεθαμένους. Ευελπιστούμε οι δράστες να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Συνέχισε να παλεύεις μπαμπά. Jurgen», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση 

Σίτι και Μπριζ καταδίκασαν την επίθεση 

«Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ, καθώς και με τη βελγική και την αστυνομία του Μάντσεστερ, για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις μας και οι καλύτερες ευχές μας απευθύνονται στην οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου μας, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο», ανέφερε η Σίτι.

Στην Κλαμπ Μπριζ τόνισαν σε ξεχωριστή δήλωση ότι «τρόμαξαν» όταν έμαθαν για το περιστατικό. «Η Κλαμπ Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments