Φεύγει από το Βενετόκλειο

0

Ηλίας Λοίζος

Την πρόθεση του Κολοσσού να μετακομίσει από το Βενετόκλειο στο κλειστό της Καλλιθέας, εξέφρασαν χθες στον δήμαρχο Ρόδου, οι εκπρόσωποι της ομάδας  κ.κ. Μελής και Γκοτζογιάννης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου και φάνηκε πως ο κ. Χατζηδιάκος έδειξε θετική διάθεση να συμπαρασταθεί στο αίτημα των «θαλασσί».

Η ανακοίνωση του Κολοσσού

«Σε κλίμα αλληλοεκτίμησης και αισιοδοξίας συναντήθηκαν χθες  13/6 , ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ  κ. Μιχαήλ Μελής και ο Γεν. Διευθυντής  κ. Γιώργος  Γκοτζογιάννης με τον Δήμαρχο Ρόδου  κ. Φώτη Χατζηδιάκο, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της  Καλλιθέας για να αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλες τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες που απαιτούνται από τον αθλητικό νόμο και τον κανονισμό του Πρωταθλήματος  που  πρέπει να γίνουν στο Κλειστό, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου.

Η διάθεση του  κ. Χατζηδιάκου ήταν κάτι παραπάνω από θετική στο να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα και να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω».

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email