«Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα!»

2
throumoulopoulos

Την άποψη ότι φεύγει από τον Ακουσίλαο με ανάμεικτα συναισθήματα εξέφρασε μέσω γραπτής δήλωσης του ο προπονητής της ομάδας Λάζαρος Θρουμουλόπουλος. Ειδικότερα:
«Η συνεργασία μου με τον Ακουσίλαο τελείωσε. Φεύγω με ανάμικτα συναισθήματα από τις Φάνες. Κάνοντας ένα γρήγορο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε νιώθω ότι προσωπικά κέρδισα πολλά σε εμπειρία καθώς ήταν μια χρονιά γεμάτη από κάθε άποψη. Με βάση τους αρχικούς στόχους που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και η εκμετάλλευση του ντόπιου έμψυχου δυναμικού όπως και τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην πορεία από αστάθμητους παράγοντες, μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη.
Με βάση όμως τις προσδοκίες που εμείς οι ίδιοι καλλιεργήσαμε στο ξεκίνημα αλλά και τις πραγματικές δυνατότητες που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας, η χρονιά μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί αποτυχημένη.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη που μου παρείχε σε δύσκολες στιγμές της χρονιάς δείχνοντας ότι γνωρίζει από ποδόσφαιρο, τον πολύτιμο συνεργάτη μου το Μιχάλη το Σάββα για τη βοήθεια του και όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ακουσίλαου για τη ζεστασιά που μου έδειξε, την ανοχή στα όποια λάθη μου και να ζητήσω συγγνώμη αν ακούσια στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους με τα λόγια ή τις αποφάσεις μου. Να ξέρουν όλοι ότι δεν είχα πρόθεση να αδικήσω κανέναν και από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα προσπάθησα για το καλό της ομάδας, Ο Ακουσίλαος είναι μια ομάδα που ανήκει στην πρώτη κατηγορία και εύχομαι σύντομα να βρεί το δρόμο της».

2 ΣΧΟΛΙΑ