Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φέρνει δικηγόρο από Αθήνα

Φέρνει δικηγόρο από Αθήνα

5
2
Dodekanisos
Δικηγόρο από την πρωτεύουσα φέρνει η διοίκηση του Ιάλυσου προκειμένου να βρει το δίκιο της για τα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον Φοίβο Κρεμαστής. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι παράγοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» την υπόθεση και να πετύχουν τον επαναορισμό του παιχνιδιού. Στον Ιάλυσο, μάλιστα κινούνται νομικά και κατά του φιλάθλου που εμπλέκεται στο επεισόδιο με τον «βοηθό» Γιώργο Μαυρουδή τον οποίο γνωρίζουν και υποστηρίζουν ότι δεν είναι φίλαθλος του Ιάλυσου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kremasti
kremasti
12 years ago

ρε πλακα μας κανετε;;;τι θελετε να μας πειτε που δεν τον χτυπησαν οι φιλαθλοι σας;;αυτοι οι κυριοι ηταν μαζι με τον προεδρο σας.αντε ρε ασχωληθειτε με κατι αλλο που εχετε χαλασει το τοπικο..θελετε και δικηγορο;;;αυτη την φορα δεν σας σωνει τιποτα..

trixas
trixas
12 years ago

nai re pigenete kai ston ario pago …koloroufiani triantenoi thn exete di esis kai kamia ali omada ala kai fetos tha parete ta a…….a mou pali

Torando
Torando
12 years ago

χαλαρωστε λιγο οι κρεμαστενοι και γενικα ολοι σας, εσας σας πειραξαμε; πειραξαμε παικτη η οπαδο σας; σας επιασε ο πονος για τον μαυρουδη η περιμενατε ευκαιρια να βγαλετε χολη;;; καλα κανουν στις καλυθιες στα αφαντου και στο δικαιο που πατε σας γαμανε και δεν μιλατε!!!!

gas
gas
12 years ago

kremastenoi mhn asxoliste mazi mas opos den asxoliomaste mazi sas … kai nai fernoume dikigoro ama s lene oti tha fame xontrh timoria… nai re opion xriasti tha feroume giati tpt apolitos den einge

ToKrasakiTouTsou
ToKrasakiTouTsou
12 years ago

Βρε Κρεμαστενοί μου, βρε κοράκια μου,, τι σας τάξανε; Ότι θα έρθουν την επόμενη σεζόν για σουβλάκια; Βρε παιδιά σας κοροϊδεύουν, έχουν και εκεί πανηγύρια..