Αρχική Videos Fauci: «Καλή ιδέα ο …υποχρεωτικός εμβολιασμός των μαθητών!»

Fauci: «Καλή ιδέα ο …υποχρεωτικός εμβολιασμός των μαθητών!»

0

«Καλή ιδέα» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός στους μαθητές ο Anthony Faucy! Φανερώνοντας έτσι ξεκάθαρα τα πιστεύω του ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή State of the Union του CNN.

«Πιστεύω ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παιδιών προκειμένου να πηγαίνουν στο σχολείο είναι μια καλή ιδέα», δήλωσε ο Fauci στον οικοδεσπότη Jake Tapper. Ο Fauci είπε ότι δεν αναμένει ομοσπονδιακές εντολές εμβολίου για τους μαθητές, αλλά “σίγουρα” πιστεύει ότι θα επιβληθούν τοπικά. Και αυτό διότι το εμβόλιο Pfizer έχει πλέον εγκριθεί πλήρως από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου δεν παρέλειψε να επισημάνει και τα εξής. «Κάτι τέτοιο δεν είναι καινούργιο». Και υπενθύμισε πως εδώ και δεκαετίες «απαιτούνται εμβόλια για πολιομυελίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά, ηπατίτιδα.

Επί του παρόντος, το εγκεκριμένο από τον FDA εμβόλιο Pfizer είναι εγκεκριμένο μόνο για άτομα 16 ετών και άνω. Ωστόσο, η έγκριση έκτακτης ανάγκης παραμένει σε ισχύ για παιδιά ηλικίας 12 έως 16 ετών.

Τα εμβόλια Moderna και Johnson & Johnson έχουν εγκριθεί για έκτακτη χρήση σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω από τον FDA. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστούν σε οποιονδήποτε άνω των 12 ετών να κάνει το εμβόλιο έναντι του νέου ιού.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του FAUCI ΕΔΩ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments