Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Fair play στις Καλυθιές (pics)

Fair play στις Καλυθιές (pics)

0
fair play kalithies
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρώτο μέρος του 2ο Τουρνουά FAIR PLAY του Απόλλων Καλυθιών. Στο τουρνουά αυτό αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2002-03 ενώ πρόκειται να αγωνιστούν οι γεννημένοι το 2000-01 στις 2/3 και οι γεννημένοι το 2004-05 στις 9/3. Στις 4 ώρες που διήρκησαν οι αγώνες των δύο ομίλων οι μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφο όταν με το ποδοσφαιρικό θέαμα συνυπάρχει και ο σεβασμός προς τον αντίπαλο αλλά και τον διαιτητή.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά σημασία δεν είχε η βαθμολογική συγκομιδή και η τελική κατάταξη των ομάδων, δεν βραβεύσαμε τους πρώτους σκόρερ ή τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές αλλά αυτούς που εφάρμοσαν περισσότερες φορές το ευ αγωνίζεσθαι (fair play). Η επιβράβευση των ποδοσφαιριστών σε κάθε περίπτωση εφαρμογής του γίνονταν με την επίδειξη της μπλε κάρτας από τον διαιτητή. Έτσι λοιπόν οι μικροί ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ουκ ολίγες «fair play» συμπεριφορές, όπως άλλωστε θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως επιπέδου, βοηθώντας το έργο των διαιτητών και εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τον σκοπό του τουρνουά.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνεισφορά των ποδοσφαιριστών του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Απόλλων που συμμετέχοντας ως εθελοντές βοήθησαν στην ομαλή και εύρυθμη διεξαγωγή του τουρνουά, ενώ το λιθαράκι της έβαλε και η ανδρική ομάδα του Απόλλων καθώς οι ποδοσφαιριστές Φυλακούρης Μιχάλης και Βιτσέντζος Βασίλης πραγματοποίησαν τις απονομές των βραβευθέντων ποδοσφαιριστών.
Οι ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν επειδή δέχτηκαν τις περισσότερες μπλε κάρτες ήταν οι:
• Μωυσάκης (Αστέρας Παστίδας)
• Μικρόπουλος (Ευκλής)
• Τοπάλογλου (Διαγόρας)
• Μαχαίρας (Ρόδος)
• Σαγρής (Αρένα)
• Θολοενός (Κλεάνθη)
• Χρυσοβέργης (Ακαδημία Χοσάδα)
• Σαββούλης (Απόλλων Καλυθιών)

Τέλος το Δ.Σ του Απόλλων Καλυθιών (επιτροπή Ακαδημίας) θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές που προσέφεραν τις υπηρεσίες διαιτητεύοντας τους με επιτυχία και εναρμονισμένοι με το πνεύμα του τουρνουά.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/varius_photos/fair_play/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments