Αρχική Επικαιρότητα Εύβοια: Η εξομολόγηση του Νίκου Παππά για την μάχη με τις πυρκαγιές

Εύβοια: Η εξομολόγηση του Νίκου Παππά για την μάχη με τις πυρκαγιές

0
Dodekanisos

Ο Νίκος Παππάς προέβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση όσον αφορά την παρουσία του στην Βόρεια Εύβοια. Θυμίζουμε πως ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ είχε παρατήσει τις διακοπές του, για να προσφέρει βοήθεια στα πύρινα μέτωπα της Βόρειας Εύβοιας

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα όταν ο 31χρονος αθλητής είχε μεταβεί στην Βόρεια Εύβοια. Ο Νίκος Παππάς ήταν ένας από τους αρκετούς εθελοντές που είχαν συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Ο ίδιος δεν είχε προβεί σε καμία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά μόνο όταν δεν παραμόνευε κίνδυνος, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia)

«Δεν είμαι ήρωας. Δεν έκανα κάτι ουσιαστικό. Αν έβαλα ένα μικρό λιθαράκι νοιώθω υπερήφανος»

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Παππάς περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε στα πύρινα μέτωπα.

«Ούτε ήρωας είμαι, ούτε έκανα κάτι τόσο ουσιαστικό. Από εκεί είναι η καταγωγή μου. Μου φαινόταν ανήθικο να κάνω τις διακοπές μου. Όταν ξέρω ότι δίπλα στο σπίτι μου γίνονται τέτοιες καταστροφές. Πήρα το αεροπλάνο από τη Μύκονο που βρισκόμουν και πήγα», είπε ο Νίκος Παππάς.

«Άλλοι είναι οι ήρωες των πυρκαγιών. Απλά εγώ είμαι γνωστός. Άλλοι ρίσκαραν τη σωματική τους ακεραιότητα. Βρέθηκαν μέσα στη φωτιά. Αν έβαλα ένα μικρό λιθαράκι, για να σώσω ένα ζωάκι ή να μιλήσω με έναν πυροσβέστη, νιώθω υπερήφανος και θα το ξανάκανα», συνέχισε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι βρέθηκε και στον Άγιο Στέφανο. Με κάποιο φίλο του έσωσαν εγκλωβισμένα ζωάκια. Τέλος τόνισε ότι η σημερινή εικόνα της Βόρειας Εύβοιας τον στενοχωρεί και ταυτόχρονα του προκαλεί θυμό.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments