Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις για πρώτη φορά στην Κάλυμνο!

Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις για πρώτη φορά στην Κάλυμνο!

0
Dodekanisos

Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις για πρώτη φορά στην ιστορία του ετοιμάζεται να διοργανώσει το νησί της Καλύμνου. Θα είναι της κατηγορίας Juniors Under 12 και θα διεξαχθεί το διάστημα από τις 3 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετοχές μάλιστα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία όπως τονίζει σε ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του Kalymnos Tennis Club Παναγιώτης Ράγκος.

Διαβάστε την:

«Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις περιφερειακών τουρνουά juniors Ν. Αιγαίου, ήρθε η ώρα το νησί της Καλύμνου να διοργανώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του και υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe) το πρώτο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις Juniors under 12 , στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας. Απ’ τις 3 έως τις 12 Σεπτεμβρίου η καρδιά του Ευρωπαϊκού τένις Juniors θα χτυπά στην Κάλυμνο. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το στοίχημα για μια επιτυχημένη διοργάνωση είναι πλέον μονόδρομος.

Πρέπει το αποτύπωμα που θα αφήσει , μετά το πέρας των αγώνων , το νησί μας στην Ευρωπαϊκή ατζέντα να είναι ισχυρό. Για το λόγο αυτό καλούμε την μεγάλη ομάδα των μελών μας να ενεργοποιηθεί και πάλι. Όλοι μαζί λοιπόν την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 20:00 το βράδυ θα βρεθούμε στην εξέδρα του κεντρικού court , για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και να μοιραστούν οι ρόλοι έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν ομαλά και να χαρούμε αυτή την υπέροχη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments