Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολο μεσημέρι του Δαμάγητου στην Κρεμαστή

Εύκολο μεσημέρι του Δαμάγητου στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Τη νίκη με το ευρύ 6 – 0 πήρε στο γήπεδο της Κρεμαστής ο Δαμάγητος απέναντι στον γηπεδούχο Νηρέα. Τόμπσον και Μάτσης οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Απόλυτος κυρίαρχος καθ’ όλη την διάρκεια του 90λεπτου ο Δαμάγητος που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να ανοίξει το σκορ νωρίς και να το εκμεταλλευτεί εν’ όψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα, στο 13′ ο Τόμπσον με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ανενόχλητος άνοιξε το σκορ για το 0-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Το κυρίως όμως πιάτο ήταν στην επανάληψη.
Στο 47′ ο ίδιος παίκτης κρέμασε τον Κεβάνι μέσα από την μεγάλη περιοχή για το 0-2. Στο 53′ ο Α. Μάτσης κάνει το 0-3 με πλασέ, αφού βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 55′ πάλι ο Α. Μάτσης έκανε το 0-4, αφού του βγήκε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο ίδιος πρόλαβε τον Κεβανι στην έξοδο έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά. Στο 58′ ο Πασσάλης πλάσαρε ωραία από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 0-5. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 68′ με τον Τόμπσον να κρεμάει υπέροχα για το 0-6 τον πορτιέρο του Νηρέα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Τσιβίτης, Γιαννούλης)

Οι συνθέσεις:
ΝΗΡΕΑΣ: Κεβάνι, Κρητικός (50′ Σινάνης), Ζουρδής Φ., Μάργαρης, Ταβερνάρης, Καρίνος, Παπανικόλας, Σταυλάς, Ζουρδής Μ., Σαββάκης, Ντουλάι(82′ Φλεβάρης)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Μάτσης Π., Μάτσης Α. (72′ Παπακωνσταντίνος), Γρηγοριάδης, Γουμαράς, Αξιώτης (61′ Ζερβός), Λαθούρης, Μέμα, Μόσκιου, Τόμπσον, Μπασολλάρι, Πάσσαλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments