Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Μαριτσών

Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Μαριτσών

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ηρακλής Μαριτσών πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στα Κοσκινού, επικρατώντας του τοπικού Διγενή με 4 – 1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με κεφαλιά του Παπαδημήτρη ( 0 – 1), ενώ στο 30’ ο Μπάμπης Βασιλώτος με σουτ πέτυχε το 0 – 2. Στο 74’ μετά από σουτ του Χατζηκοσμά η μπάλα κόντραρε στον Μαριά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 3 ενώ στο 80’ ο Μαριάς μάρκαρε αντικανονικά τον Γεωργαλλή μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» κάνοντας το 0 – 4. Στο 86’ ο Μανωλάγκας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Παπακωνσταντίνου, Κωτσόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κατσούλης (46’ Κιουπάκης), Μάνο, Μαριάς, Γιουλβανίδης, Σιέχ, Γιαννίκος, Σιαμαντούρας, Νταϊλάνο (65’ Χατζηνικόλας), Πατσιαούρας, Πάνο (80’ Δραμουντανής)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Κρητικός (32’ λ.τ. Λερογιάννης), Αξιώτης (79’ Επιφάνης), Μπαούρας, Μπάμπης Βασιλώττος, Φελεσάκης, Ανδρεόπουλος, Μαθιός (64’ Παφιάκης), Χατζηκοσμάς (79’ Κούρος), Γεωργαλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments