Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο απόγευμα για το ΔΙΑ

Εύκολο απόγευμα για το ΔΙΑ

0
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο ΔΙ.ΑΣ επικράτησε στο γήπεδο του με 4 – 0 του ΑΕΡΑ και επανήλθε άμεσα και αυτός στις επιτυχίες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λίνδο από τον Κλεόβουλο.
Οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου, μπήκαν φουριόζοι για να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και το κατάφεραν και με το παραπάνω μιας και πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τους τέρματα. Έτσι, η επανάληψη ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Μπάρτζος ο οποίος δέχθηκε πίεση και έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1 – 0 με αυτογκόλ. Στο 37’΄ο Μπεκιρλάρι έκανε το 2 – 0 με σουτ και στο 43’ ο Φονσέκα με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 86’ ο Πης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Καραμούτας, Γιαμμουζής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μποϊλής, Ιωαννίδης (46’ Παππάς), Φονσέκα, Μπεκιρλάρι, Μαργαρίτης (85’ Σωτίρι), Χατζηβασίλης (46’ Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Δρόσος (59’ Κάρλος)
ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης, Γιαννακάκης, Μπάρτζος (53’ Κωνσταντινίδης), Τάχος (41’ Ζαχάρης), Πιτσουρδάκης, Αμπαζάι, Φιαμπόλης, Γαϊτάνος, Στεφανής (55’ Νικολής), Μασάδο (41’ Καντής), Μπεγκλεκτσής

φωτογραφία: giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments