Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη πρόκριση για τον Απόλλωνα

Εύκολη πρόκριση για τον Απόλλωνα

0
Dodekanisos

Εύκολη νίκη με σκορ 3 – 0 σε βάρος του Διγενή που παράλληλα του δίνει την πρόκριση στα ημιτελικά, σημείωσε ο Απόλλωνας Καλυθιών μέσα στα Κοσκινού. Οι γηπεδούχοι «κατέβηκαν» με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν έχουν στόχους στο φετινό θεσμό του κυπέλλου καθώς θέλουν να ρίξουν το βάρος τους στο πρωτάθλημα και στην «μάχη» της παραμονής. Έτσι οι απολλωνιστές δεν συνάντησαν δυσκολίες για να πάρουν τη νίκη.

Το 0 – 1 έκανε ο Πέπα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ενώ στο 75’ ο Χατζηκοσμάς από κοντά έκανε το 0 – 2. Είχε προηγηθεί σουτ του Μπαϊρακτάρη με το οποίο η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας. Στο 82’ ο Μπαϊρακτάρης με ωραία «λόμπα» από την καρδιά της άμυνας του Διγενή, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόττορος, Σπάρταλης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μολόχας, Ζαχαρίας (76’ λ.τ. Τάλος), Κατσαμάκης, Πατσιαούρας, Κώτης, Χατζηνικόλας, Σιαμαντούρας, Εξουζίδης (55’ Λυριστής), Διακάκης, Μανωλάγκας (83’ Τζουγκάλης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κουφάλης, Πέπα, Κίτσος (80’ Παγκράτης), Φωτεινής, Θεοδοσίου (83’ Μουχαρέμι), Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Χατζηκοσμάς, Καντιμοίρης (58’ Φυλακούρης), Ιντρίζι (46’ Διακουράκης), Μπαϊρακτάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments