Αρχική Αθλητικά νέα Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΣ

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΣ

0
EUROKINISSI
Dodekanisos

Μια νίκη τετράδας επί του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο επικρατώντας 2-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι» σημείωσε την πέμπτη νίκη του στα τελευταία έξι παιχνίδια κι αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι Μαουρίσιο και Σάντσες χάρισαν το τρίποντο στους «πράσινους» που προσπέρασαν την ομάδα των Ιωαννίνων.

Στα της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του και με την «αύρα» της «Λεωφόρου» έφτασε εύκολα στην νίκη. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός δημιούργησε το πρώτο γκολ και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Σάντσες πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα. Μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν το οποίο προήλθε από στατική φάση.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (90’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (67’ λ. τρ. Μακέντα), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (80’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (67’ Βιτάλ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ (86΄ Λιάσος), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (73’ Μπρένερ), Περέα (76’ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (86’ Λιάσος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments