Ευγενικός: «Θέλουμε να παίξουμε αλλά…»

0

Την ανησυχία του για το ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστούν φέτος τα πρωταθλήματα εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Μανώλης Ευγενικός. Ο επιθετικός του Άρη Αρχαγγέλου εξέφρασε την άποψη του για τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε τονίζοντας τα ακόλουθα:
«Καταρχήν να ευχηθώ και εγώ υγεία σε όλο το κόσμο και να μην τρομοκρατείται με όλο αυτό που γίνετε από τις τηλεοράσεις. Γνώμη μου είναι ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αν και θα το ήθελα πολύ. Αλλά ταυτόχρονα είναι και άδικο για κάποιες ομάδες που παλεύουν για άνοδο και παραμονή όχι μόνο στο Νομό μας αλλά γενικά . Αν μπορεί να ξεκινήσει κανονικά θα πρέπει να γίνει μια μίνι προετοιμασία 2-3 εβδομάδων για να καλύψει όσο μπορεί ο ποδοσφαιριστής τις μέρες αδράνειας που άφησε πίσω. Το Θέμα είναι πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά βλέπω τα μέτρα γίνονται όλο και πιο στενά και αυτός ο ιός που μας λένε δεν εξασθενεί».

Ο επιθετικός του Άρη πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Πιστεύω θα αναγκαστούν να διακόψουν τα πρωταθλήματα. Τώρα το αν ακυρώσουν την χρονιά η αν την αφήσουν ως έχει είναι θέμα της Ομοσπονδίας. Αν συνεχιστεί ως έχει δεν θα έχει να πει κανείς τίποτα. Αν ακυρωθεί η χρονιά θα έχουν παράπονα οι πρωτοπόροι των ομίλων. Αν μείνει ως έχει θα έχουν παράπονα οι από κάτω και οι ομάδες που πέφτουν που θέλουν να παλέψουν για παραμονή. Ας συνεχιστεί πρώτα ο Θεός όταν τελειώσει όλο αυτό και ας είμαστε μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές αυτοί που θα επιβαρυνθούν περισσότερο. Το θέμα είναι ποσό θα κρατήσει όλο αυτό. Ποσό καιρό θα είμαστε στα σπίτια μας;»

Για το κλείσιμο ο Μανώλης Ευγενικός είπε:
«Υπομονή και έχει ο Θεός για όλους, απλά να μην υπάρχει τόσος πανικός . Εύχομαι ο Θεός να είναι κοντά σε όλο τον κόσμο. Καλό Πάσχα να έχουμε και η Ανάσταση του Κυρίου να μας δώσει δύναμη να περάσουμε όλα αυτά που γίνονται, πρωτόγνωρα για όλους μας».