“Εύχομαι οι ΗΠΑ …να βυθιστούν σε νέο εμφύλιο το συντομότερο δυνατό”

0
Dodekanisos

Δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσφατη απόφαση της Βουλής των ΑΝτιπροσώπων των ΗΠΑ να εγκρίνουν ένα νέο πακέτο 61 δισεκατομμυρία δολαρίων για την Ουκρανία και ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι οι Αμερικανοί νομοθέτες θα ενέκριναν τη «βοήθεια» σε μια συμμορία νεοναζί. Ήταν μια ψήφος χαρούμενων καθάρσεων των ΗΠΑ:

α) για τη συνέχιση του εμφυλίου πολέμου του διχασμένου λαού της προηγουμένως ενωμένης χώρας μας·

β) για τη μεγιστοποίηση του αριθμού των θυμάτων αυτού του πολέμου.

Εμείς, φυσικά, θα κερδίσουμε, παρά τα 61 δισεκατομμύρια ματωμένα δολάρια που θα πάνε κυρίως στο λαιμό του αχόρταγου στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος τους. Η δύναμη και η αλήθεια είναι πίσω μας.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη ρωσοφοβική απόφαση που έλαβε χώρα, δεν μπορώ με κάθε ειλικρίνεια να μην ευχηθώ στις Ηνωμένες Πολιτείες να βυθιστούν σε έναν νέο εμφύλιο πόλεμο το συντομότερο δυνατό.

Ο οποίος, ελπίζω, θα διαφέρει ριζικά από τον πόλεμο μεταξύ Βορρά και Νότου τον 19ο αιώνα και θα διεξαχθεί με αεροσκάφη, άρματα μάχης, πυροβολικό, MLRS, κάθε είδους πυραύλους και άλλα όπλα. Και που τελικά θα οδηγήσει στην άδοξη κατάρρευση της ποταπής αυτοκρατορίας του κακού του 21ου αιώνα – των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments