Ευχαριστίες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου

0

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν οι 3οι Περιφερειακοί αγώνες Στίβου Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018 στο ΔΑΚ  Καλλιπάτειρα.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών, που απόλαυσαν αγώνες στίβου υψηλού επιπέδου μετά από αρκετά χρόνια και παρουσίες αρκετών αθλητών και αθλητριών, που πέτυχαν επιδόσεις αρκετά καλές για την εποχή ( Στεργιούλης Ευθύμιος  –  Μπελιμπασάκη Μαρία –  Παπαμιχαήλ  Αλέξανδρος –  Δημητράκης  Ανδρέας –  Μάνο Γεωργιος – Ρεμπούλη Ουρανία –  Κυριακοπούλου Νικολέτα).

Παράλληλα διαπιστώθηκε η σημαντική ανάκαμψη του Δωδεκανησιακού Στίβου, αφού αρκετά νέα παιδιά των δωδεκανησιακών σωματείων άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, ενόψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Παπαδόπουλο Χρήστο (Α.Ο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ) στα 100 και 200 μ, τον Καραγιάννη Δημήτριο  και Παθιάκη Αλέξανδρο (ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ) στο άλμα επί κοντώ, τον Κατραμάδο Νικόλαο (Γ.Σ.Ν. Λέρου) στο τριπλούν, τη Μαγκούλια Μαρία στη Σφαιροβολία (ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗ- ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000), την Κουλλιά Καλλιόπη στα 400 μ και Διακοστεφανή Σεργιο στα 800μ (Γ.Σ.ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ), τον Εργά Γεωργιο  στα 400μ (Α.Ο.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ), την Ράμου Νεφέλη στα 100 μ. με εμπόδια ( ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ), την Παραστατίδου Γεωργία στα 400 μ. με  εμπόδια ( ΓΑΣ ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ).

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους θεσμικούς πυλώνες που στηρίζουν τις προσπάθειές της στην υλοποίηση του αγωνιστικού της προγράμματος και που δεν είναι άλλοι από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, μέσω του ΔΟΠΑΡ.

Παράλληλα όμως επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια και τους υποστηρικτές των δράσεών της, όπως είναι η ΔΕΔΔΗΕ, η BLUE STAR, η ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, τη ΡΟΔΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, τον κο Γιμούκη Τάσο – Ηχητική υποστήρριξη και βέβαια το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου.

Τέλος, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμεί να σχολιάσει θετικά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου EVITA SUN RESORT, για την εξαιρετική φιλοξενία που προσέφεραν στις Αθλητικές αποστολές, καθώς και τη διάθεση των πούλμαν στις ενδομετακινήσεις τους (τη δαπάνη ανέλαβε ο ΔΟΠΑΡ), καθώς και προς την διεύθυνση και προσωπικό του Ταξιδιωτικού Πρακτορείου SΚΕVΟS TRAVEL, για την ανάληψη της έκδοσης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων των αθλητικών αποστολών (δαπάνη που ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email