Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευαγόρας: “Σήμερα βιώσαμε το fair play με όλη τη σημασία της λέξης”

Ευαγόρας: “Σήμερα βιώσαμε το fair play με όλη τη σημασία της λέξης”

0
Dodekanisos

Την παραίτηση του από το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεάνθη κατέθεσε ο Ευαγόρας καθώς δεν κατάφερε να έχει εγκαίρως κάποια δελτία ποδοσφαιριστών του. Με ανακοίνωση που εξέδωσε αφήνει αιχμές για τον Κλεάνθη που δεν συναίνεσε στο να αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα. Αναλυτικά:

«Σήμερα βιώσαμε το «fair play» με όλη τη σημασία της λέξης. Δυστυχώς λυπούμαστε όχι για εμάς, αλλά για τη νοοτροπία κάποιων που θέλουν να διοικούν ποδοσφαιρικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να έχει εγκαίρως κάποια δελτία νέων παικτών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Κλεάνθη Παραδεισίου.

Εμείς όπως οφείλαμε επικοινωνήσαμε και ζητήσαμε από την διοίκηση του Κλεάνθη να αναβάλουμε το παιχνίδι για το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατέβουμε ορθολογικά σε ένα παιχνίδι κυπέλλου επί ίσοις όροις, όμως με μεγάλη μας απογοήτευση πήραμε αρνητική απάντηση από την διοίκηση της αντίπαλης ομάδας, με πρόφαση ότι έχουν βεβαρυμμένο πρόγραμμα… Έτσι αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη, δηλώνουμε παραίτηση από το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεάνθη και ευχόμαστε στην αντίπαλη ομάδα καλή συνέχεια στον θεσμό.

Εμείς σαν καθαρά ερασιτεχνική ομάδα, με νοοτροπία ερασιτέχνη, θα πράτταμε διαφορετικά, έτσι ώστε να δίναμε την ευκαιρία στα παιδιά και των δύο ομάδων να παίξουν το παιχνίδι στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Ο Ευαγόρας Ρόδου ζητάει συγνώμη από τους φίλους του και αναλαμβάνει την ευθύνη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments