Αρχική Videos “Εξτρεμιστική απειλή” χαρακτηρίζει τους οπαδούς MAGA του Τραμπ ο Λευκός Οίκος

“Εξτρεμιστική απειλή” χαρακτηρίζει τους οπαδούς MAGA του Τραμπ ο Λευκός Οίκος

0

Οι Ρεπουμπλικάνοι που υποστηρίζουν το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ « Κάνε την Αμερική Μεγάλη ξανά » αποτελούν απειλή για την αμερικανική δημοκρατία, δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.

«Ο πρόεδρος πιστεύει ότι υπάρχει μια εξτρεμιστική απειλή για τη δημοκρατία μας », είπε, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι «όσο ξεκάθαρος μπορούσε να είναι σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα».
«Ο τρόπος που το βλέπει είναι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι MAGA είναι το πιο ενεργό μέρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.  Αυτοί είναι μια ακραία απειλή για τη δημοκρατία μας, για την ελευθερία μας, για τα δικαιώματά μας. Η βία ή οι απειλές βίας δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην κοινωνία μας ανεξάρτητα σε ποια πλευρά του διαδρόμου κάθεστε».
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Μπάιντεν χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου ως απειλή. Ο Μπάιντεν προηγουμένως έπληξε τους «Ρεπουμπλικάνους MAGA» σε εκδήλωση χορηγών την περασμένη εβδομάδα, παρομοιάζοντας τη φιλοσοφία τους με «ημιφασισμό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments