Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Έχουν κι άλλοι πρόβλημα

Έχουν κι άλλοι πρόβλημα

0
diagoras_ilioupoli1
Dodekanisos
Τουλάχιστον πέντε ομάδες της Football League φέρεται να έχουν πρόβλημα με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα οι μεταγραφές που έκαναν τον Ιανουάριο να κινδυνεύουν να ανακληθούν και οι ίδιες να υποστούν τις ποινές που προβλέπονται στον ΚΑΠ και τον πειθαρχικό κώδικα.
Η κατάσταση στη Football League 2 είναι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη χειρότερη και όπως λέγεται σε κύκλους της διοργανώτριας αν το αποτέλεσμα της έρευνας της ΕΠΟ δει το φως της δημοσιότητας το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
Υπενθυμίζεται ότι όλο το θέμα με τις μη έγκυρες ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που καταθέτουν ΠΑΕ στην ΕΠΟ για να κάνουν μεταγραφές αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού, που εξετάστηκε από την ομοσπονδία και την ανάγκασε να ανακαλέσει τα δελτία 24 και δέκα ποδοσφαιριστών αντίστοιχα που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Χθες στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ εκδικάστηκε η προσφυγή της Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού για το θέμα. Παρέμβαση υπέρ της Καλλιθέας έκανε και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η επιτροπή έδωσε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Η ομάδα του «Ελ Πάσο» ζήτησε την αποβολή των ομάδων του Ιωνικού και του Εθνικού, οι οποίες από την πλευρά τους επεσήμαναν ότι τιμωρήθηκαν ήδη με πρόστιμο και με ανάκληση των δελτίων τους από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών.

Πηγή: soccerplus.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments