Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έχουν άλλη άποψη στον Ξάνθο Πάτμου!

Έχουν άλλη άποψη στον Ξάνθο Πάτμου!

6
xanthos
Dodekanisos

Δεν δέχονται στον Ξάνθο Πάτμου πως ο αναπληρωματικός παίκτης της ομάδας τους προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα (!) και σημείωσε γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τη Δόξα Καρδάμαινας (Β’ Κατηγορία), δίνοντας μάλιστα τη νίκη στην ομάδα του με 1 – 0. Στο «στρατόπεδο» του Ξάνθου θεωρούν ότι ο παίκτης τους μπορεί να απλώνει το πόδι όμως δεν βρίσκει καθόλου τη μπάλα και ως εκ τούτου δεν δικαιολογούν τα όσα έχουν καταγγελθεί. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται να εκδώσει εντός της ημέρας ανακοίνωση για να τοποθετηθεί για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ….ΗΤΑΝ UFO…..ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ,ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ…..ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ?????

goal
goal
10 years ago

Αλλη αποψη εχουν; Αυτο θα πει παραγοντας…

george
george
10 years ago

μετα το χερι του Θεου εχουμε και το ποδι του Θεου ….μαλλον ειμαστε τυφλοι ολοι…. η μπαλα αλλαζει πορεια απο τον αερα. …τους ειπαν οτι υπαρχει βιντεο ?

george
george
10 years ago

o anemostrobilos esprokse ton paikth kai aytos kata lathos esprokse thn mpalla sta diktia oi alits me to video to …montaran

ΜΑΝΟΣ
ΜΑΝΟΣ
10 years ago

παιδια στο βιντεο που εχει το sport.gr δειχνει καθαρα πως απλωνει το ποδι του ο τυπος και ακουμπαει την μπαλλα και μετα την κανει σαν να μην εγινε τιποτα!!!!καλα ο εποπτης που εβοσκε??????ειναι πραγματικα αδικια ΥΓ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

Rhodian
Rhodian
10 years ago

AΦηστε τον Ξανθο ησυχο λαμογια!!!