Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Έχουμε μόλις δέκα μέρες ζωής”

“Έχουμε μόλις δέκα μέρες ζωής”

0
stathopoulos_mixalis
Dodekanisos
Μπορεί ο γηραιός να πέρασε από δυσκολίες, κακουχίες, και να είδε να βρίσκεται στο “χείλος του γκρεμού” από κάποιους που τον έμπλεξαν στα στημένα, όμως το πάλεψε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε.
Ο κ. Σταθόπουλος είναι ο άνθρωπος που έβαλε το στήθος μπροστά και έδωσε συνέχεια στον Διαγόρα, έναν Διαγόρα που άλλαξε σελίδα, αξιοποίησε το ντόπιο υλικό της και βρήκε τον τρόπο να φέρει έναν αξιόλογο προπονητή για να μπορέσει να σταθεί επάξια στη Β΄Εθνική ,αντιπροσωπεύοντας  έτσι το Δ/νησιακό ποδόσφαιρο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ομως ο πρόεδρος αυτός με την ηγετική μορφή τώρα νιώθει εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση, σε ένα οικονομικό αδιέξοδο καθώς όσοι υποσχέθηκαν να βοηθήσουν εξαφανίστηκαν…..
Ο κ. Σταθόπουλος ο πρόεδρος του τωρινού Διαγόρα μίλησε με παράπονο στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη τόσο για τον κόσμο που δεν συμπαραστέκεται σύσσωμος σε αυτή την προσπάθεια αναστήλωσης της ομάδας και επιστροφής στην παλιά του αίγλη , όσο και για τον πρώην πρόεδρο του γηραιού κ. Χρυσοχοΐδη , ο οποίος ενώ είχε υποσχεθεί να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά έχει εξαφανιστεί και δεν θέλει καν να μιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης.
Ο κ. Σταθόπουλος απάντησε σε καίρια ερωτήματα του δημοσιογράφου Δημήτρη Δραγάτη ,ερωτήματα που σαφώς απασχολούν κάθε φίλαθλο της ομάδας.

Κ. Σταθόπουλε θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν σημαντικά προβλήματα στο Διαγόρα και λέω ξαφνικά επειδή νομίζαμε ότι όλα είχαν δρομολογηθεί…

Η κατάσταση στο Διαγόρα έχει δύο σκέλη. Το πρώτο έχει να κάνει με την συμφωνία ανάληψης της διοίκησης της ομάδος από μένα και τους συνεργάτες μου που σχεδόν πραγματοποιήθηκε, αλλά το οικονομικό πάντα ήταν “γάγγραινα” που εν μέρη καταφέραμε να ξεπεράσουμε , φτάνοντας στη δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη που αντί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα- όπως υποσχέθηκε- ,μου δίνει την εξουσιοδότηση να διαχειριστώ τις μετοχές του χωρίς να ορίζει το πλαίσιο παράδοσης τους, κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε επενδυτής ενδιαφέρεται.
Εγώ μετά από όλα αυτά κάλεσα όλους τους επιφανείς Διαγορήτες που είχαν βοηθήσει την ομάδα ή επενδύσει σε αυτήν παλαιότερα, να κάνουμε μια συζήτηση μήπως και μπορέσουμε να βρούμε μια λύση, όμως προς απογοήτευση μου είδα να μην ενδιαφέρεται κανείς και όλοι να φοβούνται. Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα κατανοητό, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια τεράστια οικονομικά προβλήματα, το μέλλον της ομάδας αυτόματα φαντάζει δυσοίωνο.
Η δική μου αποστολή όσον αφορά τα παλιά χρέη ήταν να έρθω σε διαπραγματεύσεις με τους παίχτες ή τους δικηγόρους των παιχτών που έκαναν προσφυγή και γενικότερα να βρω μια “χρυσή τομή” σε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ,και όσον αφορά τα καινούργια να ενδιαφερθώ για διαφημίσεις, πινακίδες κ.λ.π.
Φιλοσοφία μου ήταν να αξιοποιηθεί το ντόπιο υλικό που σίγουρα υπήρχε καθώς τα Δ/ νησα έχουν μια Ένωση με 70 ομάδες και αποκλείεται να μην διέθετε παίχτες που θα μπορούσαν να επανδρώσουν τον Διαγόρα. Στα πλαίσια αυτού καταφέραμε και πήραμε έναν αξιόλογο προπονητή που θα μπορούσε να δουλέψει τα παιδιά αυτά και να τα αξιοποιήσει.Είναι όμως πολύ λυπηρό να πηγαίνουμε στο γήπεδο την Κυριακή και να βλέπουμε μόνο 160 θεατές….Βέβαια μπορεί με όλα όσα ακούστηκαν τον περασμένο διάστημα ,δύσκολα να μπορέσεις να φέρεις ξανά τον κόσμο στα γήπεδα , όμως μόνο το γεγονός ότι ο Διαγόρα γύρισε σελίδα, άλλαξε νοοτροπία και στράφηκε στο ντόπιο υλικό πρέπει από μόνο του αποτελέσει κίνητρο που θα τους φέρει και πάλι στα γήπεδα.

Κ. Σταθόπουλε ακούστηκε ότι υπήρχε πρόβλημα και για το επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα…
Όντως υπήρχε πρόβλημα που καταφέραμε και ξεπεράσαμε , όμως αυτό θα υπάρχει κάθε εβδομάδα….

Ο Διαγόρας όντως έχει γυρίσει σελίδα , αλλά τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα;
Η Ζωή μας είναι μόλις 10 μέρες…Κάνω προσπάθεια μήπως και βρεθεί κάποιος επενδυτής…ψάχνω εναγωνίως ανάμεσα σε φίλους , γνωστούς κ.λ.π. , όμως οι οικονομικές συγκυρίες κάνουν όλο και πιο δύσκολη την προσπάθεια αυτή.

Ο Κ. Χρυσοχοΐδης είναι δηλαδή ανένδοτος ; Και ενώ είχε πει πως θα καλύψει τα χρέη εξαφανίστηκε;
Δεν σηκώνει καν τα τηλέφωνα ούτε και θέλει να μιλήσει με κανέναν από εμάς. Θεωρώ πως οφείλει μια καθαρή εξήγηση σε αυτούς που επιφόρτωσε  και όχι με μια ανακοίνωση τα τελειώνουμε όλα και σηκωνόμαστε και φεύγουμε…Την ομάδα δεν την πήρα μόνος μου , μου την δώσανε….

Τελειώνοντας ο κ. Σταθόπουλος έκανε έκκληση στον κόσμο να μην αφήσει την ομάδα μόνη της , να την στηρίξει και να μείνει κοντά της όπως το έκανε τόσα χρόνια, γιατί όντως έκανε στροφή 180 μοιρών και αξίζει όλοι να βοηθήσουμε αυτήν την υπεράνθρωπη προσπάθεια.

Σοφία κασιώτη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments