Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Έχουμε κενά στην επίθεση!»

«Έχουμε κενά στην επίθεση!»

0
stefanidis pagkos
Dodekanisos

Κενά στη γραμμή της επίθεσης, έχει εντοπίσει ο προπονητής του Ιάλυσου Μάρκος Στεφανίδης το λίγο διάστημα της παραμονής του στο νησί της Ρόδου. Είναι κάτι το οποίο προβληματίζει τον νεαρό τεχνικό και για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει από τη διοίκηση να γίνει και η σχετική ενίσχυση κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.  Ο κ. Στεφανίδης βλέπει πως η ομάδα του δημιουργεί αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να τις τε-λειώσει. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε στο news12 sports:
«Όποιος έχει παρακολουθήσει την ομάδα, το πρώτο που καταλαβαίνει πάρα πολύ εύκολα είναι ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές τελικές αλλά τις λείπει το εύκολο γκολ. Φτιάξαμε πολύ το κομμάτι της άμυνας αλλά σε αυτό της επίθεσης έχουμε κάποια κενά. Αυτά είναι που θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».
Ο κ. Στεφανίδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Σε γενικές γραμμές. Η γεύση που έχω από την ομάδα είναι πολύ θετική. Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να φτιάξουμε. Ξεκινήσαμε από τα βασικά και σιγά σιγά φτιάχνουμε τις λεπτομέρειες».
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο φετινός Ιάλυσος μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με τον υποβιβασμό απάντησε ως εξής:
«Πάντοτε υπάρχει η ανησυχία όμως προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όχι απλά δεν θα μπούμε σε περιπέτειες αλλά θα μπορέσουμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε και ένα βαρύ πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι έχουμε ξεχάσει πως είναι να παίζεις στη Ρόδο».
Ο κ. Στεφανίδης , έκλεισε τις δηλώσεις του με ευχές:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και πάνω απ’ όλα με υγεία. Ειδικά στους φιλάθλους του νησιού της Ρόδου, να καμαρώνουν τις ομάδες που υποστηρίζουν σε υψηλές θέσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments