Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Έχω υψηλές βλέψεις!»

«Έχω υψηλές βλέψεις!»

0
ergas giorgos2
Dodekanisos

Αποτελεί μια από τις ελπίδες του Δωδεκανησιακού στίβου. Η μέχρι τώρα επιδόσεις τον καθιστούν ως έναν αθλητή με αρκετό μέλλον και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά. Ο Γιώργος Εργάς που ανήκει στον ΑΓΕΣ Κάμειρος μίλησε στο news12 για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς καθώς και για τις φετινές επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου του και της Εθνικής ομάδας. Αναλυτικά:
Για το πρόσφατο μετάλλιο στη «Συνάντηση Ελλάδας Κύπρου» με τα χρώματα της Εθνικής:
«Για να πω την αλήθεια δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επίδοση που έκανα λόγω του αέρα που επικρατούσε. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για το μετάλλιο που κατέκτησα γιατί σημασία έχει να κερδίζεις τις κούρσες, οι χρόνοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα».
Σχετικά με την σεζόν που πέρασε:
«Σε γενικές γραμμές η σεζόν κύλησε αρκετά καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ωστόσο θα μπορούσα στο 400αρι να είχα κάνει λίγο καλύτερο χρόνο από το 50.20 που πέτυχα. Στο 200αρι τα πήγα πολύ καλά και το 22.65 που έκανα θεωρώ πως είναι αξιόλογο. Από την περασμένη σεζόν ξεχωρίζω και την συμμετοχή μου στο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο από προσωπικό λάθος δεν μπήκα στην πρώτη τριάδα (σ.σ.τερμάτισε 4ος)».
Για τους στόχους του ενόψει της νέας χρονιάς:
«Μεγάλος στόχος για την νέα χρονιά είναι να κατακτήσω την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες τον προσεχή Μάϊο ούτως ώστε να πάρω και τα μόρια που χρειάζομαι ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Επίσης θέλω να κατέβω και 50’’ στο 400αρι από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε φέτος. Γενικά είμαι αισιόδοξος και αν υπάρχει πάνω απ όλα υγεία όλα θα έρθουν».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments