Έξω φρενών ο Τσάτσος έκανε λόγο για ... "πουθενάδες"!

0

Έξαλλος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Πυλίου ο προπονητής και παίκτης της ΑΕ Λέρου Διαμαντής Τσάτσος. Ο ίδιος με ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Φτάσαμε 37 να μπούμε σε ένα γήπεδο (σε χωριό) και να με βρίζουν από την παρουσίαση,χωρίς καν να παιχτεί αγώνας…με μια ομάδα που ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα κ που έχω (είχα) μόνο φιλικές προθέσεις!!!
Το να υπάρχουν κάποιοι άνανδροι να βρίζουν την μάνα μ χωρίς λόγο και άλλες χυδαιότητες σίγουρα φταίνε οι ίδιοι οι πουθεναδες που το έκαναν,όμως πήραν μια γραμμή (όπως ήθελαν να τα παρουσιάσουν κάποιοι) από ανθρώπους του περίγυρου της ομάδας του ΠΥΛΙΟΥ κ παράγοντες!!
Ήταν ότι χειρότερο για μένα αυτό γτ πριν αρχίσει ο αγώνας με έβριζαν χυδαία αγνοώντας κ ποιος είμαι και αν είμαι όλα αυτά που έλεγαν (όπως και η μάνα μ κ ο πατέρας μ) και σαυτο ήταν σίγουρα φταίχτες άνθρωποι της ομάδας που στα καφενεία προφανώς έλεγαν ότι εγώ ήθελα να παίξω σήμερα κ 13:30 γτ δεν ήθελα κόσμο η γτ φοβόμουν κάτι!!!
Αυτοί που με ξέρουν θα ξέρουν ποσο γουστάρω γεμάτα γήπεδα ακόμα κ εκτος έδρας…επίσης ποσο έχω φερθεί σαν κύριος σε πολλές ομάδες σαν την σημερινή αντίπαλο!!!
Λοιπόν κύριοι,θέλατε Κυριακή να μπούμε στο καταμαράν στις 14:30,να φτάσουμε κω 16:00+ να πάρουμε πούλμαν να πάμε 5 παρά γήπεδο,να παίξουμε 17:00 να τελειώσουμε 19:00 να κατέβουμε στην πόλη 19:30 και να μπούμε στο καράβι στις 20:00!!!
Αν δεν είστε ανώμαλοι να ζητάτε κάτι τέτοιο κ να απαιτείτε να γίνει δεχτο τοτε οκ,σας δικαιολογώ!!!εμεις επιλέξαμε για πολλούς λόγους να μην το κάνουμε έτσι!!
Που κ πάλι Κυριακή να ερχόμουν χωρίς πολλά παιδιά,όπως και σήμερα ήρθα χωρίς 5-6 σχεδόν βασικοί όλοι,απλά για να κάνω τα γούστα σας!!
Λέμε Τρίτη γτ τοτε μπορεί η ομάδα…
Το βάζουμε 13:30 (όταν εμείς στην λερο φέτος παίζουμε Δευτέρα 11:30 και δεν έχει ανοίξει θέμα ποτέ η ομάδα μ),και το βάζουμε 13:30 γτ δυο παιδιά που μένουν εδώ δουλεύουν στις 16:00 και πηγεντε να τους βρείτε στις δουλειές τους να πειστείτε και άλλος ένας έχει πληρώσει μόνος του αεροπορικό για Αθήνα 150ευρω και φεύγει τώρα με την ψυχή στο στόμα!!
Στέλνετε και μας ζαλίζετε τα κουκλάκια να το πάμε 15:00 εξηγούμε τους λόγους και εσεις κρίνετε σωστό να πάτε στο καφενείο να πείτε ο τσατσος φταίει που παίζουμε Τρίτη και 13:30 κ αυτό έχει αποτέλεσμα να τρακάρουν πάνω μ ένα σωρό «ακατανόμαστοι» και να βρίζουν πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς να δώσω δικαίωμα!!
Μεγάλο φάουλ για τους ανθρώπους μιας ομάδας με πολύ καλό προπονητή κ αξιόλογους παίχτες που θέλουν να λένε πως πάνε για άνοδο!!!
Να σέβεστε κάποια πράγματα πρώτα απολα και μετά τα υπόλοιπα!!
Η μάνα μ κ ο πατέρας μ στο στόμα κάποιων σήμερα μπήκαν από εσάς,όχι γτ πείραξα κάποιον εγώ…και αυτό δεν το συγχωρώ πλέον!!
Λυπάμαι πραγματικά που συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα…με ομάδες σοβαρές (υποτίθεται) που κάνουν τέτοια θεατριλικια!!!
Έχω κάνει φίλους πολλούς απτό άθλημα μας,δεν έχω θέμα να κάνω στην άκρη 5-6!!!
Σεβασμός παιδιά!!!
Αυτά!!!
Α.Ε.ΛΕΡΟΥ ΜΟΝΟ!!”