Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έχει τον τρόπο να κερδίζει

Έχει τον τρόπο να κερδίζει

0
rodos_apollon
Dodekanisos

Τι και αν μέχρι το 72’ έχανε με 1 – 0; Τι και αν από το 61’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Καλημέρη; Οι παίκτες της Ρόδου δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη με 2 – 1. Με το παιχνίδι αυτό που έγινε στο μεγαλύτερο του διάστημα υπό βροχή, άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Τα γκολ
Στο 53’ μετά από ωραία αντεπίθεση ο Αρχοντούλης «βρήκε» τον Γιώργο Κυριαζή και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 72’ ο Σταμάτης Καντιμοίρης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 84’ ο Αμπελάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας κάνοντας το σκορ 2 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λευτέρης Χαρισμανίδης (Καλκαβούρας, Κοσκινάς). Στο
61’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλημέρης για διαμαρτυρία και έτσι η ομάδα της Ρόδου συνέχισε με δέκα παίκτες.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Σκαφίδας, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Παπαδόπουλος (50’ Ριζόπουλος), Λερογιάννης, Κατσαράς, Διακοβασιλείου (33’ λ.τ. Παπασταμάτης), Γιώργος Καντιμοίρης, Καλημέρης, Ευγενικός (60’ Αμπελάς)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Κίτσος, Φυλακούρης, Στάθης, Συμεωνίδης, Μιχάλης Κυριαζής, Αρχοντούλης, Μουτσοντέμι, Γιώργος Κυριαζής, Δημητράς (37’ Μαυρομούστακος), Σαββούλης (65’ Κιόττου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments