Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έχασε την νίκη μέσα από τα.. χέρια του!

Έχασε την νίκη μέσα από τα.. χέρια του!

0
DSC00005
Dodekanisos

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κλεόβουλος και Διαγόρας Βατίου καθώς έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη είχε την ευκαιρία να αποδράσει με το πρώτο της φετινό τρίποντο όμως όπως και στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ δεν φάνηκε συγκεντρωμένη στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να χάσει το προβάδισμα το οποίο κρατούσε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο δεύτερο λεπτό έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν το σουτ του Χαρίτου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τύρελη. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θα περίμενε ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Λίνδου καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων δεν είχαν τον απαιτούμενο ρυθμό ώστε να απειλήσουν τις δύο εστιές. Το σκηνικό άλλαξε με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ο Δήμος Παπαικονόμου απείλησε τον Τύρελη με μακρινό σουτ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Διαγόρα Βατίου να φανεί απειλητικός με τον Χατζησάββα ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως νικήθηκε από τον εξαιρετικό Χρυσανθή. Το σκορ άνοιξε δέκα λεπτά αργότερα ο Κατσαρής ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο το 0-1. Η ισοφάρηση για τον Κλεόβουλο ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Αλέκος Κακλαμάνος εκμεταλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Μπολομπάνι και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κλεόβουλος: Xρυσανθής(75’ Ναούμ),Κουκουτσέλας, Κλημαντής, Κωστάκης, Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος Ε, Παπαϊκονόμου, Τόμας(Μπολομπάνι), Κακλαμάνος Α, Κολιοκώστας, Χαρίτος(28’ Βίλζα).
Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Ζερβός, Έλληνας, Μοσχής, Κατσαρής, Παπαστεφάνου, Ζωάννου, Λαζίδης(80’ Τριανταφυλλίδης) Χατζησάββας(83’ Παπουρδάνος),Πρέτσι, Τομάζος(87’ Διακοηλίας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments