Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έχασε την… Μπάλλα στ΄ Αφάντου!

Έχασε την… Μπάλλα στ΄ Αφάντου!

0
euagoras athletiko
Dodekanisos

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΜπάΛλα που πέτυχε τρία τέρματα η Αθλέτικο επικράτησε του Ευαγόρα με το ευρύ 5-2. Οι «πράσινοι» ήταν εντελώς αγνώριστοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και γνώρισαν δίκαια την ήττα από έναν αντίπαλο που ήταν ουσιαστική και έκανε αυτό που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τελικά τη νίκη. Ο Ευαγόρας προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Αθλέτικο και μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει στο 8’ αλλά ένα σουτ από το ύψος της περιοχής από το Μανιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ ύστερα από αλλοίωση της πορείας της μπάλας από τον Γουργούλια. Το σκορ άνοιξε στο 14’ με τον Καλογήρου ο οποίος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά με την μπάλα να περνάει από τα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα του Μουχαμεντάνι (1-0). Στο 22’ο Λαουδίκος υποδέχθηκε την μπάλα ύστερα από πάσα του Γενημαχλελή και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 33’ ο Μπάλα πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο ματς με σουτ μέσα από την περιοχή (3-0), αλλά ο Ευαγόρας αντέδρασε προσωρινά καθώς στο 40’ μετά από φάση διαρκείας ο Τσιτσιρής με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1. Στο 48 ο Μπάλα με διαγώνιο σουτ αύξησε και πάλι τη διαφορά στο 4-1 αλλά και πάλι οι «πράσινοι» μείωσαν εκ νέου με κοντινό πλασέ του Πετρά (4-2). Στα λεπτά που απέμειναν ο Ευαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά τα λεπτά που παίχθηκε ποδόσφαιρο ήταν λιγοστά λόγω των πολλών διακοπών. Τελικά αυτός που σκόραρε ήταν η γηπεδούχους ομάδα που με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Μπάλα στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 5-2. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Παπαγιαννίδης, Μαυρουδής και Μαχλης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Γουργούλιας, Ηλίας,. Μοσχούς, Μοσχηδιού, Λόγγος, Μπάλλα, Κανέλλος, Λαουδίκος (80’ Τζελάι), Γενημαχλελής, (80’ Σπανός), Μακρυδημήτρης, Καλογήρου (89’ Κρητικός)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μουχαμεντάνι, Πετράς, Ζαλογιάννης, Αθανασίου, Πιστόλας (62’ Κεπέρης), Βασιλειάδης (79’ Γιώτης), Χιντά (46’ Παπαντωνίου), Καμπούρης, Μανιάς, Τσιτσιρής, Τζοβαλίν

euagoras athletiko1

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments