Αρχική Videos “Εξακολουθώ να δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!”

“Εξακολουθώ να δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!”

0

«Και εγώ και η οικογένεια μου εξακολουθούμε να δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας λόγω της στάσης μου στην πανδημία του κορωνοϊού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Anthony Fauci μιλώντας κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο CNN. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλέσει αυτούς που τον κατηγορούν «τρελούς».

Ρωτήθηκε επίσης από τον παρουσιαστή για το tweet του Elon Musk πριν μερικούς μήνες που ζητούσε να διωχθεί και απάντησε ως εξής:
 «Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την τρέλα. Να μου κάνει μήνυση για ποιο πράγμα; Για ποιο πράγμα συζητούν; Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω για τι διάολο μιλάνε. Νομίζω ότι απλώς χάθηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δρ Fauci είπε ότι συμφωνεί με πολλούς κορυφαίους επιδημιολόγους ότι ο κορωνοϊός είναι πιθανότατα ένα «φυσικό φαινόμενο από ζώο σε άνθρωπο». «Οι εξελικτικοί ιολόγοι… έγραψαν δύο πολύ σημαντικά, καλογραμμένα κομμάτια με κριτική από ομοτίμους στο περιοδικό Science, υποδηλώνοντας έντονα ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα φυσικό φαινόμενο από ένα ζώο σε έναν άνθρωπο», είπε και τόνισε πως «δεν κατασκευάστηκε ως βιολογικό όπλο από την Κίνα ή οποιονδήποτε άλλο».

Ο 82χρονος Δρ Φάουτσι, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον Τραμπ το 2020 ότι έκανε «πολλά λάθη» στον χειρισμό του κορωνοϊού, παραιτήθηκε από το ρόλο του ως επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments