Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εξακολουθεί να αγωνιά ο Διγενής

Εξακολουθεί να αγωνιά ο Διγενής

0
Dodekanisos

Μια ανάσα από το να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος βρέθηκε ο Διγενής Κοσκινού χωρίς όμως να τα καταφέρει. Έχασε στις Καλυθιές από τον τοπικό Απόλλωνα με 2 – 1 και αυτό που τον πονάει περισσότερο είναι σίγουρα το ότι δέχθηκε το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και χωρίς τον προπονητή τους Κώστα Καμπούρη στον πάγκο (ήταν άρρωστος), μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν νωρίς νωρίς (μόλις στο 4’) να ανοίξουν το σκορ με τον Καντιμοίρη. Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή που δέχθηκε αυτό το γρήγορο σοκ, κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της και να βρει τα πατήματα της μετά από τα μισά του ημιχρόνου χωρίς πάντως να μπορέσει να φθάσει στην ισοφάριση.

Στην επανάληψη, ο Διγενής έδειχνε να έχει ακόμα καλύτερο ρυθμό και τελικά μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 74’. Μετά από μπροστινή ωραία μπαλιά του Λυριστή, ο Κετσές πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 – 1 δίνοντας ένα νέο χρώμα στο παιχνίδι. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική μιας και η μπάλα ανεβοκατέβαινε από τη μια περιοχή στην άλλη και η αγωνία είχε φθάσει στο κατακόρυφο. Τελικά στην τελευταία ουσιαστικά φάση, ο Θεοδοσίου έδωσε την μπάλα στον Πέπα μέσα στην περιοχή και αυτός με άμεσο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 2 – 1.

Το αποτέλεσμα αυτό εξακολουθεί να κρατάει τον Διγενή σε μεγάλες περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή με το τοπίο να περιπλέκεται όλο και περισσότερο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Καλκαβούρας, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Κουφάλης, Σαββούλης (55’ Πέπα), Κίτσος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Καντιμοίρης, Μπαϊρακτάρης, Μουχαρέμι, Μίσκου (66’ Ιντρίζι)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού, Γιουλβανίδης, Κατσαμάκης, Χατζηνικόλας (62’ Σιαμαντούρας), Μαίλης, Κετσές, Λυριστής (84’ Μάνο), Διακάκης (82’ Εξουζίδης), Κώτης, Πατσιαούρας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments