Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Έβρεξε» γκολ στο Ενωσιακό…

«Έβρεξε» γκολ στο Ενωσιακό…

0
9
Dodekanisos

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Ήλιο Ιαλυσού η Ασπίδα Σαλάκου η οποία επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο με 8 – 0 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Το παιχνίδι όπως είναι ευκολονόητο με βάση και το σκορ δεν αντέχει σε καμία απολύτως κριτική. Η Ασπίδα ήταν η ομάδα που κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Τα γκολ
20’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχάλης Μάχλης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Έξι λεπτά αργότερα (στο 26’), ο Τριπολίτης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0 – 2) και στο 40’ ο Λαθούρης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Στο 42’ ο Μ. Μαχλής με γυριστό σουτ πέτυχε το 0 – 4 και λίγο αργότερα (στο 54’) πέτυχε και το 0 – 5 από κοντά.
63’ Ωραίο στρώσιμο της μπάλας του Καραγιάννη στον Τριπολίτη που με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 0-6 για τους «κιτρινόμαυρους».
80’ Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λαθούρη με την μπάλα να καταλήγει για έβδομη φορά στα δίχτυα του Διακοδημητρίου (0-7).
90’ Ο Λαγός αφού στόπαρε την μπάλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα «γεμάτο» σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό 0-8 για την Ασπίδα Σαλάκου.
Διαιτητής ήταν ο Σπάρταλης και «βοηθοί» του οι Λαθούρης και Λαγός.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΛΙΟΣ: Διακοδημητρίου, Χάλαρης, Ταβερνάρης, Χασάν Ριφάτ, Μπιλιάς, Βλάχος, Ζερβός, Καλαβρέζης, Πότσος, Βασιλάκης, Τσινγκίρ
ΑΣΠΙΔΑ: Παπαθεοδώρου, Χατζηκυριάκος (46’ Καρασάββας), Τριανταφύλλου, Γιουντζεσόι (46’ Καιμαξή), Λαγός, Φιόλλας, Μαχλής Ν., Λαθούρης, Μάχλης Μ., Τριπολίτης, Παπαχριστοδούλου (54’ Καραγιάννης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments