Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έβρεξε» γκολ στο Παραδείσι

«Έβρεξε» γκολ στο Παραδείσι

0
3
Dodekanisos

Πολλά γκολ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι έδωσαν το παρών σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Παραδεισίου. Ο Κλεάνθης κέρδισε με 4 – 2 τη Ρόδο σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι από το οποίο οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και μέτριο. Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό με τον Κλεάνθη να δείχνει καλύτερα στοιχεία. Προηγήθηκε μάλιστα με 3 – 0 χάρις σε γκολ των Μεμοτσέλα, Σαπαλίδη και αυτογκόλ (μετά από σουτ του Μεμοντσέλα). Η Ρόδος αντέδρασε και μείωσε σε 3 – 2 με δυο γκολ του Ευγενικού, όμως οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το παιχνίδι (4 – 2) με ένα ακόμα γκολ που σημείωσε ο Σαπαλίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Καμπούρης, Νίκανδρος, Γκάιδας, Σταμάτης Καντιμοίρης, Παπαστεφάνου, Κουρέτας, Ντικ, Βασιλαράκης, Αθηναίος, Παπαδόπουλος (Έπαιξαν και οι Μαλαμής, Αμπελάς, Ευγενικός, Σώτα, Γεωργάς και Μαλλιάκας)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ζώης, Καρίκης, Γιάννης Καλημέρης, Σορονιάτης, Κορκίδας, Γιαννίκος, Κρομμύδας, Κώστας Καλημέρης, Μήτρου, Αναστάσης Ατσίδης, Κουντουράκης (Έπαιξαν και οι Μεμοντσέλα, Σαπαλίδης, Κεβάνι, Πολυμένωφ, Μιχάλης Ατσίδης, Γρηγοριάδης, Ανδρέου και Σταύρος Σπάρταλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments