Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έβρεξε… γκολ στη Λίνδο!

Έβρεξε… γκολ στη Λίνδο!

0
DSC00016
Dodekanisos

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετά γκολ και θέαμα διεξήχθη στο γήπεδο της Λίνδου καθώς ο τοπικός Κλεόβουλος επικράτησε της Δόξας Καρδάμαινας με 5-3 και αναριχήθηκε έτσι στην τέταρτη θέση της Βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας.
Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο πρώτο μισάωρο ήταν μπροστά με 2-0 με τα τέρματα του Κολιοκώστα. Η Δόξα Κ. η οπόια έπαιζε με αντεπιθέσεις κατάφερε λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας (43΄) να μειώσει σε 2-1.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με την ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα να μπαίνει και πάλι δυναμικά και στο 50΄ να κάνει το 3-1 με το δυνατό σουτ του Παπαοικονόμου. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Παντελής έκανε το 3-2, για να έρθει ο Κολιοκώστας μετά τη σέντρα του Παπαοικονόμου να γράψει το 4-2 και να πετύχει προσωπικό χατ τρικ. Στο 80΄ ο Αλέκος Κακλαμάνος έκανε το 5-2. Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Οχτάρας στο 83΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης, (Βασιλείου, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι (92′ Γανωτάκης), Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ. (80′ Κλιμαντής), Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου (89′ Τόμας), Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Μοντεσάντος
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Τσίκνης (80′ Πης), Χατζηπαναγιώτης (89′ Χαντακάρος) Κουρζής Α., Χατζησεβαστός, Κορκής, Παντελής, Πατσαβούδης, Οχτάρας, Χατζηαντωνίου, Λαμάι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments